MUDr. Libuše Kaplanová

Pediatr Více

Česká Lípa 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost

Purkyňova 1849, Česká Lípa 47001

• Chodíme k paní doktorce už léta a musím jí všem vřele doporučit....Gregorová.

• S paní doktorkou MUDr. Kaplanovou jsem spokojen. Když mám soudní styk, moje dcera Janička je vždy schopná ke styku, matka musí dítě vydat vždy, problémy mi nedělá. Sama dbá nato, aby i otec se stýkal se svou dceru. Za to jí dík, že matkám nedrží prst v řiti.

S pozdravem

otec Pepa

• Paní doktorka měla v péči mé dvě starší děti. Vždy byla příjemná,ochotná a chápavá pro moje obavy, nikdy nic nezanedbala a když byl syn opakovaně hospitalizován denně za ním docházela a nejen, že se na něj informovala u lékařů, ale našla si čas i zajít za ním a povzbudit ho, ač byl teprve školáček. Nyní mám třetí dítě a s důvěrou jsem se opět obrátila na paní doktorku. Překvapila mě, jak je v obrazu,co se týče nových léčebných metod, stravy, medikamentů atd. Je evidentní, že jí profese stále baví a neustále se vzdělává, ač by mohla již spoléhat na své zkušenosti. Vřele péči paní doktorky doporučuji !!! Lucie

• Čtu si tu některé komentáře a nestačím se divit. Paní doktorku jsem navštěvovala velmi často, kvůli mé slabé imunitě a neustálým nemocem. Jako velká holka jsem tam chodila bez rodičů a nikdy na ní nebylo znát, že by jí to nějak vadilo. Vždy mi napsala správné léky a nikdy mi nedoporučila jen čaj. Troufám si říct, že je to opravdu skvělá lékařka, která na svém místě dělá jen čest. A děkuju jí za to, že mě nikdy neodmítla s tím, že jsem jen simulant. Samozřejmě, že tam nesmíte chodit jen tak, na vycházku pro razítko - to bych se vůbec nedivila, kdyby byla nepříjemná.
    Ale jestli jste opravdu nemocní, tak mohu jen doporučit.

• Milá paní doktorka a stejně tak příjemná sestřička. Paní doktorka je odbornice na svém místě, obě ráda doporučuji.

• Nemohu hodnotit práci paní doktorky. Ale chci upozornit na neetické jednání. Její sestra již několkrát "ukradla" ostatním lékařům jejich děti. Dělá to tak, že chodí na porodnické oddělení a přemlouvá a láká čerstvé maminky, aby svoje děti zaregistrovaly u MUDr. Kaplanové. Neumím si představit, že by se to dělo bez vědomí paní doktorky. A že by o tom nevěděla ani vrchní sestra z oddělení?

• Tuto doktorku velice doporucuji.Jiz jako mala jsem k ni chodila a sverila jsem ji do pece me 2 deti.Velika gratulace.

• Paní doktorka i sestřička jsou vždy milé, trpělivé a poradí. Ve složitějších případech věc řeší i ve svém volnu. Moc a moc děkujeme za dlouholetou péči.

K paní doktorce jsem chodila od malička a teď tam chodí i můj syn. Jsem velmi spokojená. Paní doktroka vše v klidu vysvětlí, poradí a hlavně nic nedramatizuje. Všem úzkostlivým maminkám jako jsem já paní doktroku vřele doporučiji.

• V

Supr Lekarka