khgporadenstvi.cz

Psychologické poradenství Hrazeno pojišťovnou +14 Více

Diagnostické testy Hrazeno pojišťovnou

Individuální psychoterapie Hrazeno pojišťovnou

Individuální psychoterapie Hrazeno pojišťovnou

Zobrazit ostatní profily psychologů v okolí

Konzultace online

+1 služba

Jak fungují ceny?

I
Umístění: jiné místo Jiný

Kristýnu mohu jen doporučit. Jsem moc ráda, ze jsem narazila právě na ni. Celkem rychle jsem si k ní našla důvěru. Není to terapeut, který jen vyslechne, ale i dodá názor na věc a případný směr. Mám pocit, že mi rozumí. Nebojím se otevřít. Je empatická, lidská a pro slova nejde daleko, což mi vyhovuje.

N
Umístění: jiné místo Jiný

Jsem moc ráda, že jsem narazila právě na paní Kristýnu. Od první chvíle na mě působila velmi empaticky a profesionálně, což mi pomohlo se otevřít. Má opravdové pochopení, umí naslouchat a její rady jsou vždy k věci a opravdu mi pomáhají. Sezení jsou pro mě velmi přínosná a vidím posun.

Umístění: jiné místo Jiný

S paní magistrou jsme spolupracovaly více než dva roky prostřednictvím videohovorů. Je velmi empatická, má k terapii moderní přístup (je tedy vhodná i pro klienty z např. marginalizovaných skupin, LGBT menšin atp.). Její vhled a podpora mi pomohly vyrovnat se s vícero náročnými situacemi. Velmi její služby doporučuji.

N
Umístění: jiné místo Jiný

S paní magistrou se spolupracovalo velmi krásně. Sezení jsem neměla tolik, ale i přes to dokážu s jistotou říci, že mi velmi pomohli si utřídit myšlenky a přijít na řešení mých problémů. Velmi dobře kladené otázky, podpora a obrovská empatie rozhodně pomohli. Jsem ráda, že vím, na koho se v případě další nouze mohu obrátit. Neskutečně moc paní magistře za toto děkuji!

I
Umístění: jiné místo Jiný

Paní magistra je velice příjemná a skvěle se s ní spolupracuje. Byť jsem s ní měla jen 4 sezení, protože jsem potřebovala akutně pomoci, opravdu se tak stalo. Děkuji

Umístění: jiné místo Jiný

S terapiou som veľmi spokojná. Pani terapeutka mi pomohla v najhorších chvíľach a som za to veľmi vďačná. Určite odporúčam sedenia.

E
Umístění: jiné místo Jiný

Najít terapeuta, u kterého se cítíte bezpečně a zároveň vám pomůže věci opravdu pochopit, není jen tak. Ale tady se to povedlo. Nejen že má pani terapeutka skvělé znalosti, ale hlavně je lidská, empatická a umí navodit atmosféru, kde se nebojíte být upřímná. Žádné neosobní poučky, ale opravdová podpora a pochopení. Pomohla mi dát si věci dohromady a podívat se na sebe jinak (s větší laskavostí). Pokud váháte, určitě zkuste, stojí to za to...

E
Umístění: jiné místo Jiný

Hledala jsem terapii, kde se mi dostane nejen profesionální pomoci, ale také lidského pochopení a empatie, a po pár neúspěšných pokusech s jinými terapeuty jsem našla Kristýnu. Pracujeme spolu již dva roky a naše sezení mi pomáhají překonat své zdánlivé limity, posouvat se v životě a lépe porozumět sama sobě i ostatním. Vždy se k Vám, Kristýno, ráda vracím a děkuji za Vaši profesionalitu, vřelý přístup, trpělivost a přijetí.

Umístění: jiné místo Jiný

Mal som možnosť pracovať s viacerými terapeutmi no p. Hriciková Glattová mi sadla najviac. Jej ochota, osobný prístup a rozvážne reakcie mi pomohli v náročných chvíľach.

Umístění: individuální psychoterapie

Nebylo poprvé, co jsem vyhledala odbornou pomoc psychoterapeuta. Ale u paní Kristýny jsem měla po prvním sezení pocit, že opravdu ví a chápe podstatu věci a mého trápení.
Velice pozorně naslouchala a bylo vidět, že o mém problému opravdu přemýšlí a chce pomoci. Po prvním sezení jsem nechtěla věřit, že jsem dokázala můj problém opravdu uchopit a do dalšího sezení jsem ho zpracovala. Připadalo mi to neuvěřitelné.
Je to jeden z mála terapeutů, který i mluví. Většina jich mlčí a přikyvuje. Ona během našich sezení použila dvě rozhodující věty, slyším je pořád a troufám si tvrdit, že právě to jak byly řečeny v jaký čas a za jakých okolností bylo to co mi pomohlo můj stav zlepšit. Před zahájením sezení, jsem se opravdu necítila dobře. Tento stav se každou další hodinou terapie měnil na stav, kdy jsem si začala věřit a cítit se dobře.
Na konec jen dodám, že mám u ní otevřeny dveře a kdykoli bude potřeba, vím, že se na ní mohu s důvěrou obrátit.

Odpovědi

6 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Je mi 18, jsem ve třeťáku na střední škole. Nevím jak dál. Od prváku to se mnou jde z kopce. Rapidně se mi zhoršily známky, což vede k ještě většímu stresu. Vloni jsem začala mít tělesné příznaky, nejčastěji motání hlavy. Pořád se mi chce brečet a mám takovou depresivní náladu někdy až paniku. Dokonce přemýšlím o ukončení studia, to bych v životě neřekla, prostě se nepoznávám. Vždycky jsem byla ve škole pilná, ráda si četla. Teď v tom nevidím žádný smysl. Někdy se třesu po celém těle a jakoby se něčeho bojím a ani nevím z čeho. Nejhorší jsou ty tělesné příznaky. Poradíte mi?
Přeji hezký zbytek večera.

to, co popisujete, vypadá na dlouhodobý stres nebo úzkost, která se může projevit i tělesně – například motáním hlavy, třesem nebo pocitem paniky. K tomu se přidává ztráta motivace a smyslu, což může souviset i s vyčerpáním nebo depresivními stavy.

Bylo by dobré o tom mluvit s někým blízkým a ideálně i s odborníkem, například školním psychologem nebo psychoterapeutem. Může vám pomoct najít cestu, jak z toho ven, a ulevit vám. Nejste v tom sama a určitě je možnost, jak se zase cítit lépe.
Pěkné dny,
Kristýna Hriciková

Mgr. Kristýna Hriciková

Dobry den jak prosím odnaučit syna 6let aby chodil na velkou pouze v me asistenci. Jde pouze se mnou nevim jak ho to odnaučit . Dekuji

z toho, co vím z vašeho textu...zkuste postupně snižovat svou přítomnost. Nejdříve buďte poblíž toalety, ale ne přímo u něj. Pak třeba jen za dveřmi a postupně mu dejte víc prostoru. Můžete ho také motivovat – například pochvalou, když to zvládne sám, nebo malou odměnou. Pomáhá i vysvětlit mu, že je už velký a že to dokáže. Důležité je být trpělivá a netlačit na něj, aby to nevnímal jako stres.

Držím palce!
Kristýna Hriciková