Osvoboditelů 1175, Louny 44001
István Matyó
Paní doktorka je velice příjemná, má velice vřelý a profesionální přístup. Kéž by takových bylo více...Celá naše rodina je pouze doporučuje.
M.Kubiková
Jsem nadšená, paní zubařka je velmi šikovná a strašně milá.Nechala jsem si u ní dělat dvě přední fazety na zuby. I přesto, že jsme dorazili až na 16h, byla na tolik ochotná, že s námi zůstala do 21h a odvedla velice precizní práci.Moc si vážím její ochoty i jejího přístupu.Je vidět, že svou práci dělá ráda.Samozřejmě nemohu opomenout ani sestru, která je taky velmi milá a dohromady tvoří bezchybný tým.Určitě doporučuji všem, kteří potřebují náročnější zákroky.Moc, moc chválím a děkuji.
Leopold
Otec byl objednaný na 16:00, jenže mu něco nevyšlo a musel se přeobjednat. Paní doktorka mu řekla že to vůbec nevadí, že se může přeobjednat. Tak se přeobjednal na druhý den na 14:00. A jakmile tam tak čekal, bylo 14:00, a paní ho pozvala k němu. A díky ní, má teď stále krásné zuby. Doporučuji tuto zubařku!
I
Iveta Kastnerová
Paní doktorka je mladá, ale profesí má v kapse každého zubaře z Loun. Věřte, mám veliké zkušenosti se zubaři z Loun.
Uzasna pani zubarka, krasny pristup i k malym detem. Vsem doporucuji.
Katerina Jandova z Loun je mlada zubarka, ktera ma nejnovejsi technologie a opravdu svoji praci umi. Osobne neznam profesionalnejsi a vybavenejsi stomatologa. Ma prijemne vystupovani, cely zakrok popise a ukaze na LCD monitoru. Doporucuji. S pozdravem V.Skaloud
Velice pečlivá. Skvělý přístup k pacientům, a vůbec to od ní nebolí.
Prosím vás, můžete mi někdo poslat na paní doktorku Jandovou kontakt? Nikde na internetu jsem ho nenašla. Děkuji Alena F.
Stomatologů je mnoho, ale ty kteří to dělejí pro pacijenty je málo. Odborná práce a milé jednání, profesionální výkon - Tím se může pochlubit paní doktorka Jandová. Děluji moc paní Zubařko, že jste tady a že víte co děláte. CHodila jsem k mnoho zubařům po celých Lounech, promiňte, ale došla jsem až do K.Varů, aby mě pomohli a vyléčili, co tady v Lounech napáchali.
I.Kastnerová Louny• • •
Paní doktorka velice ochotná, milá, hodná. Skvělý přístup, příjemné prostředí.