Fyzioterapie
1 250 Kč -
Myslbekova 29, Brno-Židenice, Brno 615 00
3 názory
Silvia
Pani Děrglová je veľmi empatická fyzioterapeutka, ktorá pozorne naslúchala a zakaždým sa snažila nájsť pre mňa vhodné riešenie. Páči sa mi, že má skúsenosti s klasickou fyzioterapiou, ale venuje sa aj jemnej kraniosakrálnej terapii, ktorá bola pre mna vždy silným zážitkom. Po každej návšteve som odchádzala zrelaxovaná a s úľavou od bolesti.
• FyzioBalance • Kraniosakrální terapie •
Jiří
U Karolíny jsem byl s bolestmi zad, ramene a ruky.
Již při příchodu do ordinace jsem cítil vřelé přijetí se zájmem o mé potíže. Při fyzioterapii jsem vnímal zájem Karolíny mi pomoci a zároveň velké nacítění na mě.
Vřelost a profesionalita po celou dobu terapie, která byla zakončena výsledkem nad mé očekávání. Odcházel jsem jako nový člověk a bez bolestí.
Děkuji za Vaši práci.• jiné místo • Jiný •
I
I. Cinisová
Fyzioterapeutku Karolinu Děrglovou mohu jen doporučit. Je velmi profesionální a vstříčná. Měla jsem problémy s páteří a bolesti ramena, které mě omezovaly jak ve sportu, tak v běžném životě. Terapeutka mi pomohla pochopit příčinu problémů, navrhla účinná cvičení a elektroléčbu, a už po první návštěvě jsem pocítila zlepšení! Nyní také vím, co jsem při svých cvičeních dříve dělala špatně a na co si mám dát pozor. Ještě jednou děkuji!
• jiné místo • Jiný •
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně