Bc. Karolína Děrglová

FyzioBalance

Myslbekova 29, Brno-Židenice, Brno 615 00

3 názory

• S

Pani Děrglová je veľmi empatická fyzioterapeutka, ktorá pozorne naslúchala a zakaždým sa snažila nájsť pre mňa vhodné riešenie. Páči sa mi, že má skúsenosti s klasickou fyzioterapiou, ale venuje sa aj jemnej kraniosakrálnej terapii, ktorá bola pre mna vždy silným zážitkom. Po každej návšteve som odchádzala zrelaxovaná a s úľavou od bolesti.

• FyzioBalance Kraniosakrální terapie  •

U Karolíny jsem byl s bolestmi zad, ramene a ruky.
    Již při příchodu do ordinace jsem cítil vřelé přijetí se zájmem o mé potíže. Při fyzioterapii jsem vnímal zájem Karolíny mi pomoci a zároveň velké nacítění na mě.

Vřelost a profesionalita po celou dobu terapie, která byla zakončena výsledkem nad mé očekávání. Odcházel jsem jako nový člověk a bez bolestí.
    Děkuji za Vaši práci.

• jiné místo Jiný  •

• I

Fyzioterapeutku Karolinu Děrglovou mohu jen doporučit. Je velmi profesionální a vstříčná. Měla jsem problémy s páteří a bolesti ramena, které mě omezovaly jak ve sportu, tak v běžném životě. Terapeutka mi pomohla pochopit příčinu problémů, navrhla účinná cvičení a elektroléčbu, a už po první návštěvě jsem pocítila zlepšení! Nyní také vím, co jsem při svých cvičeních dříve dělala špatně a na co si mám dát pozor. Ještě jednou děkuji!

• jiné místo Jiný  •