Praktický lékař pro dospělé

Koněvova 110, Ostrava 71300

Dnes jsem poprvé navštívila paní Dr. Vontrobovou, kdy zastupovala moji obvodní lékařku a musím konstatovat, že paní doktorka má úžasný empatický přístup, zvolila skvělý další léčebný postup a byla velmi milá, zároveň musím zmínit i její sestřičku, která je rovněž příjemná a zkušená ve svém oboru. Děkuji

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• Z

Bydlela jsem v Hermanicich a pani doktorka je vyjimecna pristup k pacientum profesional je uzasna chtela bych se vratit peci stoprocentni jsem mela a ted nemam postradam jeji peci, hodne stesti pani doktorce Pacient Zdenka

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• N

Přistěhovali jsme se do Heřmanic před 8 léty a změnili lékaře k mudr Vontrobové.Doktorka jedná tak,že se cítíte jak "doma",vše vysvětlí naprosto v klidu bez náznaku nadřazenosti(jak je to u jiných lékařů skoro pravidlem).Navíc sestřička je téhož "ražení".Návštěva u ordinace je příjemná a nestresující.Není co dodat.
    Petr a Naty

• Praktický lékař pro dospělé  •

Respektuji názory ostatních, přesto mne tato doktorka zklamala. Zjistila jsem totiž, že mě raději "napajcuje" předepsanými léky, místo aby mne doporučila k jinému specialistovi. K tomu jsem se nakonec odhodlala sama a nestačila jsem se divit! Ono je totiž občas nutné problém řešit a nebo pacienta poslat k jinému lékaři, než mu cpát masti a léky!

Naše paní doktorka je nejlepší, máme ji moc rádi. Její empatie, profesionalita a lidský přístup je příkladný. Jsem moc ráda, že mohu patřit mezi její dlouhodobé a stálé pacienty. Také sestřička je super.

Marie Červeňáková

Skvělá Paní doktorka,vřele doporučuji všem,lidský přístup provázený opravdovou profesionalitou :-)

• R

Paní doktorka má vždy dobrou náladu, je ochotná, empatická - což u tohoto povolání není vždy pravidlem, odborně na výši, mohu jenom chválit.

• Paní Doktorka je skvělá. Vždy vše vysvětlí bez složitých latinských názvů, nic nepodcení, je milá, přátelská, bezproblémová. Skvěle sehraná se svou zdravotní sestrou, která je také fajn.

• S paní doktorkou je bezproblemová domluva vše vysvětlí a je velice poctivá

• D

bezproblémový kontakt, jasné vysvětlení všeho,věcné a praktické,odborně na vysoké úrovni,celkový velmi dobrý přehled lékařky i o sociálních záležitostech, které se zdravotní péčí souvisí.

Doporučuji