U Katovny 1, Litoměřice
Paní doktorka mé dceři zanedbala zánět dutin a kašel a dcera má již několik let díky tomu astma. Kdyby si jí neposílala paní doktorka jen s nosním lékařem stále mezi sebou a poslala ji ke specialistovi, tak na to mohla přijít a dcera by astma mít nemusela. Potvrdilo mi to již více lékařů. Opravdu nedoporučuji!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorku mohu jednou větou opravdu doporučit a pochválit ji za přístup k rodičům a hlavně k dětem. Já si velmi vážím péče o mého syna.
A jak někteří komentují čekání v ordinaci - berte to jako kladné v tom přístupu, že je ochotna vyslechnout každého a je trpělivá i vůči "bojácným" dětem.
Chvála patří i panu doktorovi a sestřičkám.
Paní Dr. není jen pediatr, ale zabývá se i dětskou endokrynologií. Byli jsme u ní tento týden poprvé a jejím přístupem jsme byli velice mile překvapeni. Je velmi vstřícná, trpělivá,vše vysvětlí a i když ji zatím znám jen krátce, tak si dovolím tvrdit, že je důsledná. Kéž by takových Dr. bylo víc!!! Mít takového pediatra musí být velkým přínosem, my bohužel nejsme z Litoměřic, jinak bysme neváhali, tak si ji važte!
Karolína
s jejím "léčením" nemám dobré zkušenosti,poslala mě do lázní s nadváhou a místo,aby sledovala můj zdravotní stav nadále,tak na to hodila bobek a při návštěvě se mě zeptala "jen"-sportuješ?!jíš zdravě?!No já doufám,že jo,tak se uvidíme za půl roku...a tím její "vyšetření"(dá-li se to tak nazvat) končilo...děkuji,již nikdy více!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Alena
Je fakt nejlepší - to čekání v ordinaci je sice hrůza, ale co - když je tak dobrá, má taky velkou spoustu pacientů - moji synové mezi ně patří a čekají na ní rádi :-D
Velice příjemné vystupování, klidné, bez nervozity, rady i telefonicky, doporučujeme
Svobodová Romana
Mohu jen doporučit. Čekání je, ale znám daleko delší. Mohu jen chválit a poděkovat za přístup, mám dva vskutku nemocné náctileté chlapce a přístup paní doktorky je špičkový. Zasílání zpráv z vyšetření e-mailem. Mám jen ty nejlepší zkušenosti(přístup k dětem, snaha řešení problémů i psychická podpora)
B
blanka
je jedna z nejlepsích pediatrů,dokáže nejen rodiče uklidnit,ale hlavně děti
Š
Šulcová Simona
Jako doktor perfektní, jen to čekání je šílené, ale jinak super a všem doporučuji.
Nej-,nej-,nej-lepší pediatr v Litoměřicích, ochotná,vstřícná,klidná a rozvážná.Ochotné jsou i setry, vždy se snaží pomoci a poradit.Výborná endokrinoložka.