MUDr. Jiří Mastný

Zubař Více

Plzeň 1 adresa

Soukromá zubní ordinace

Máchova 27, Plzeň 30100

Jsem spokojen, chodím k Mastným pravidelně a nemám žádné negativní zážitky.

• E

Naprostý profesionál s lidským přístupem a skutečným zájmem vyléčit, vyřešit problém. Podání max. informací o prováděných úkonech. Velká spokojenost, a panu doktorovi patří dík za jeho práci. Mohu jen doporučit!

Přestože jsem byla oficiálně přihlášená k synovi (Petr Mastný), za rok a půl péče se na mě vystřídala celá rodina. Ze tří zubů, o které se mi "starali", jsem o jeden přišla úplně a další dva prošli generální opravou a další musel být opraven, protože mi do něj udělali hluboké rýhy vrtačkou. Vzhledem k tomu, že mám bílé plomby, docela drahý špás (cca 3 000,- původně, 3 000,- po opravě), nemluvě o implantátu (řádově 25 000,-). Nikdy jsem nedostala žádný doklad o zaplacení a 30,- poplatek se vybíral podle mnou nepochopeného systému. Shrnuto - než k Mastným, radši nikam, výsledek bude stejný a vyjde to levněji.

Přestože jsem k němu šla na doporučení, tak můj poměrně vážný problém nedokázal zvládnout a nadělal více škody než užitku. Naštěstí jsem včas odešla na kliniku dokrota Čechury, kde se mi paní doktorka snaží problém co nejlépe a nejcitlivěji vyřešit. Bohužel to pro mě znamená už půlroční pravidelné návštěvy zubaře :( a hromada peněz za zákroky.

• Pan Mastný má mastné ceny.

• V

Asi umí dobře účtovat, ale péči o zoubky to mu moc neříká.Přehlíží kazy v zubech.Mě orýpal 8 a po hodině a půl mě objednal na termín za 2 dny ke konkurenci.Byla z toho týdenní prac.neschopnost. Jeho kolega to zvládl za 30 minut a při následném vyndání stehů našel 7 kazů po ošetření Mudr.Mastným.Ale pojišťovně za mé mučení vyůčtovat tučnou částku i když mě zaručil, že si to nebude účtovat.Stalo se asi v roce 1995. Asi dobře umí dělat můstky, které mě opakovaně vnucoval.

• Velke zkusenosti, znam ho jiz radu let. Suvereni osetreni, kompetentni.