Praktický lékař pro dospělé

Masarykova 900, Orlová 735 14

takový jako je on, by to měl zabalit, zapomíná jak se má chovat, zlehčovat, když člověk s něčím příjde, neochotný, důležitý, slovní projev- to by si jako doktor neměl dovolit, sociální inteligence na bodu mrazu, rádoby vtipné poznámky, co to je?

• S

Vnímám pana Mudr. Nikla, jako velice dobrého,ochotného, odborníka, přitom s lidským přístupem, který poslouchá, vnímá pacienta, dívá se a já mám pocit důvěry, že se snaží přijít na příčinu a hledá řešení, jak pomoci. Je to po dlouhé době, první lékař, který mi umí naslouchat,....
    L. Strončková

Jsem u něj už roky, stejně jako moje žena a ve všem nám vždy vyšel vstříc, je milý a ochotný. JS

Pohodový a milý člověk,vysoce profesionální s individuálním přístupem k pacientovi.

• Milý usměvavý a po stránce zdravotní ,špičkový lékař!!!

• Vynikající praktický lékař

• Poslyš ty Mařeno tzv.nemocníční,když k němu nechodíš a teda prd víš,to chceš říct,že my všechni co ho máme rádi,protože nám pomáhá mu dáváme nějaké úplatky?víš co to je dnes za riziko jit na neschopenku,když tě obratem vyrazí z práce?To z nás všech chceš dělat blby?Čí jménem to vlastně mluvíš?za koho?za sebe?a víš,jak SNADNO si tě může dohledat KAŽDÝ průměrný hacker na tomto NEZABEZPEČENÉM servru? Pane doktore,buďte prosím nad věcí. Tomášková

• Jsem u něj dlouhé roky a jsem spokojená.

• No,nemá to chybu,když se jeden blbec snaží tvořit imaginární internetové mínění o člověku,který má největší soukromou ordinaci v nemocnici,což jistě mnohé bolí.Je to jednoduché,zajděte si za ním a uvidíte sami.Jedná s pacientem jako s partnerem,vše vždy vysvětlí a nikoho neodbude.Někoho asi štve,že se k němu hodně přeregistrovávají i pacienti z okolí... Marta S

• to je masakr doktor !!!!