Poskytujeme kompletní služby dentální hygieny pro děti i dospělé. Odborné čištění zubů slouží především k prevenci tvorby zubních kazů a zánětů dásní.

Ordinace dentální hygieny

Ordinace č. 414, 4. patro, Poliklinika Pod Marjánkou 1906/12, Břevnov, Praha 16900

• A

K paní doktorce se vždy těším, je milá, pečlivá, vše vysvětlí. Chodím k ní už pár let.

• Ordinace dentální hygieny Odstranění plaku, zubního kamene, pigmentace  •

• V

Úžasná zkušenost, veli kliný a milý přístup. Vše hezky vysvětleno, dentální hygiena provedena velmi citlivě. Za mě mohu jen doporučit.

• Ordinace dentální hygieny Odborná dentální hygiena  •

perfektní práce odbornice, příjemné vystupování, odborná dentální hygiena. závěr: hygienistka na pravém místě. takových je dnes málo.

• Ordinace dentální hygieny Odborná dentální hygiena  •

Paní hygienistka je velmi milá, příjemná a profesionální.Kéž by takových příjemných profesionálu bylo v našem zdravotnictví víc!!!

• D

S návštěvou jsem velmi spokojená. Paní hygienistka je velmi milá, příjemná a profesionální. Vše skvělé vysvětlí a poradí. Určitě všem doporučuji.

Nemohu nepochválit vlastní manželku :-)