MUDr. Jaromíra Krčálová

Pediatr Více

Plzeň 1 adresa

Dětská a alergologická ordinace

Čechova 44, Plzeň 30100

Paní doktorka i sestra jsou super. . Mohu jen doporučit.

• Dětská a alergologická ordinace Jiný  •

• Z

Jeji pristup mi prijde laxni a ledabyly. Mame zkusenost s alergo poradnou, kde zapsala synovu anamnezu a udelala testy s zadnym vysledkem - uzavrela to tim, ze ostatni udelaji ostatni doktori. Nedavno jsme u ni byli jako u zastupu nasi pediatricky a to vysetreni, co udelala, jsem mohla udelat i doma. Poslech jen tak naoko, syn vubec nedychal zhluboka, ona to po nem ani nechtela… a zbytek - vsechny medikamenty mi odkyvala, doporuceni zadna a poslala nas domu se slovy “za tyden si zavolejte Vasi pani doktroce”.

• Dětská a alergologická ordinace Jiný  •

Paní doktorka je zlatá, i když nejsem její pacient tak poradila po telefonu víc, než doktorka ke které chodím. Možná není jako med, ale určitě je odborník. Chodila jsem k ní už s dětmi.

• Paní doktorku už nechci ani vidět, byla jsem u ní s dcerou, že má horečku a kašel. Ne jenom, že jí skoro ani neprohlídla, ale jen mi suše oznámila co si mam koupit a poslala nás domů. No moje chyba, neměla jsem se nechat tak odbít, ale nebyla naše... Po týdnu jsem šla k naší paní doktorce a ta zjistila, že má malá zápal plic....

• S

Moc nám pomohla,když jiná lékařka mávala rukou nad neustálým kašlem syna. Udělala všechna možná vyšetření až zjistila příčinu a řešila jí,přestože tehdy jsme k ní nepatřili. Nemam jedinou výhradu k chování nebo čekání. Krátké čekací doby jsou známkou toho,že se Vám lékař nebude dostatečně věnovat,což těžko někdo chce....

• D

My jsme spokojení, fajn přístup, čekáme minimálně, skvělá domluva, DOPUČUJEME!

Chodila jsem k paní doktorce od narození do devatenácti let a nemůžu si jí vynachválit. Vřele doporučuji :).

• Profesionálka s chladnějším přístupem, s dlouhým čekáním na ošetření a se sestřičkou, s níž není moc domluva. Ale celebrita v oblasti alergií a i pediatrie.
    Kdybych volila odbornost před pocity, doporučím.

• Š

Velice dobrá a příjemná lékařka pomohla nám na dcery problémy doporučuji

• X

je dobrá