Praktický lékař pro dospělé

Výstavní 1132, Ostrava 70602

• V

Paní "doktorka" je více než nebezpečná i pro zdravého člověka. Už několik let měla odpočívat v důchodu. V těhotenství,které s vámi sepíše,vám napíše léky na kašel,které vám poté v lékárně zruší,neboť se v mém případě v prvním trimestru nesmí,dokonce jsou zakázány a hrozí potrat. Když přijdete s kašlem,který vás trápí 3 týdny,zkoušeli jste léčbu několika dostupnými léky a stav se zhoršuje v dávivý kašel,který vrcholí několikrát denně zvracením,tak vám napíše na recept Bromhexin a nějaké bombony vám doporučí. :-D To je doktorka? To můžu přijít ke komukoliv jinému a každý mi doporučí rentgen,odběr krve a nejlépe výtěr z krku. K této doktorce vkročí pouze ten,který je buď zcela zdráv,nebo sebevrah!!!!!! Mám k tomuto typu "lékařů" doslova odpor. Čekáte v čekárně i hodinu a nakonec abyste si diagnostikovali stav sami a nejlépe vypsali i recept,protože paní "doktorka" už ani nevidí na klávesnici,natož do krku. Děs,bída,utrpení. Mimochodem,dnešní doba umožňuje anonymní stížnosti na zdravotní pojišťovně,takže doufám,že kdo jste její pacient,tak vyhledáte urychleně pomoc.

• Arogantni 80leta lekarka

S léčením a zkušenostmi paní doktorky jsem velmi spokojen.

Doktorka nutí pacienty, kteří k ní jdou na vstupní prohlídku do závodu (se kterým má ona smlouvu), aby se k ní přeřadili - přeregistrovali od svého dosavadního praktického lékaře k ní, jinak jim natvrdo sdělí, že je do zaměstnání nepřijme.

• N

nespokojená