- Alergologie a klinická imunologie
Imunologické vyšetření
Inhalace
T
T.
Muzeme se bohuzel pouze pridat k mnoha dalsim negativnim nazorum a zazitkum s touto nefungujici ordinaci.
Paní doktorka je hrozně milá a příjemná, ale nemožnost dovolání se je opravdu extrém!!! Měla jsem se ozvat, až se alergie na jaře zhorší. Tak po 12 pokusech v průběhu dvou týdnů to vzdávám. A to jsem volala většinou před celou hodinou, tzn. mezi pacienty. Zpět nikdo nezavolá, e-mail neexistuje, ani pro žádost o recept není kam napsat, určené hodiny jen pro telefonáty nejsou. To se fakt nedá tohle, nemůžu řešit objednání měsíc v kuse. Chudáci pacienti, co mají významné problémy. Přitom by p. doktorka mohla třeba sdílet sestru nebo nějakou asistentku na vyřizování nelékařských telefonátů s jinými doktory, když ji nechce platit sama.• ALERGO - IMUNO CENTRUM • spirometrie •
MS
Zatím jen první návštěva ale vše mi bylo vysvětleno až s neuvěřitelnou přesností. Těším se na další návštěvy (během jarní alergie).
I
Ivo V.
S takto milou pani doktorkou i sestrickou jsem se nesetkal uz dost dlouho. Pristup obou byl velmi mily a nemuzu nic vytknout. Zpusob vysetreni a postup dalsi lecby byl jasny. Uz ted se tesim na dalsi navstevu ordinace :-)
Adéla S.
Poděkování patří paní doktorce a sestřičce, které jsou špičkou ve svém oboru. Velice vstřícný, empatický a profesionální přístup k celé mé rodině. Děkuji za vás a vaši péči o klienty.
T
Tereza
Strašně milá a a příjemná paní doktorka! Vše vysvětlila, udělala si na mě dostatek času.
Matěj
Návštěva této ordinace je vždy příjemnou součástí dne, nikoli obávanou povinností, jak tomu u doktorů obecně bývá. A to především díky nadstadardně milému přístupu sestřičky Lucky, která ve všem vždy dokonale poradí a pomůže.
• ALERGO - IMUNO CENTRUM • imunologické vyšetření •
M.Z.
Velmi empatický a lidský přístup. Skvělá komunikace, profesionalita, vždy vše vysvětleno, s léčbou spokojen. Mohu jen doporučit.
LM
Moje první zkušenost a velmi dobrý dojem. Paní doktorka působí profesionálně, snaží se pomoci. Vysvětlila výsledky vyšetření, zároveň návštěva nebyla neúměrně rozvleklá. Sestřičku jsem nepotkala.
Juraj Fojtík
Chodim k Dr. Praznej uz takmer 10 rokov a pokazde je to neopakovatelny pacientsky zazitok. Ambulancia nema klasicky vychodoeuropsky genius loci, kde lekar pacienta poucuje a nepovazuje ho za partnera. Sestricka a jej pozitivita je na samostatnu dobru recenziu. Prostredie vkusne, vybavenie nadstandardne. Keby sa mala definovat idealna ambulancia, nevyzerala by inak, ako tato.
• ALERGO - IMUNO CENTRUM • alergologické konzultace •
Michal Balín
Úžasná lékařka, mohu všem vřele doporučit. Velmi profesionální jednání a nejlepší dostupná léčba. Super!!