MUDr. Jan Paroulek

Zubař Více

Olomouc 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Horní Lán 43/1231, Olomouc 77200

Chci moc poděkovat panu zubaři a jeho personálu za bezbolestný zákrok a profesionální přístup.

• V

Vytržení zubu moudrosti rostoucího do sedmičky, celý zákrok byl rychlý a bezbolestný.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Byla jsem velmi spokojená! Byla jsem na vytrhnutí osmiček, které pan doktor vytrhnul během chvilky.
    Na trhaní dalších osmiček už jedině k panu Paroulkovi.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Dneska jsem byla na vytrhnuti 8 a naprostá spokojenost. Pan doktor byl strašně hodný ochotný a měl skvělou náladu zub byl venku za 10 vteřin vřele doporučuji všem. Pánu doktorovi jsem slíbila jen tu nejlepší recenzi on si ji zaslouží. Moc vám děkuji byl jste úžasný

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Smekám před příjemným panem doktorem a jeho personálem.Dnes extrakce osmičky vpravo dole.Bylo to bezbolestné a rychlé.Všem vřele doporučuji,opravdu se nemáte čeho bát.Ještě jednou pane doktore mockrát děkuji.

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Extrakce osmičky.. profesionální přístup, pana doktora bych popsala jako top zubaře... Čekají mně ještě další extrakce. Ale pojedu už mnohem klidnější. Mohou jen říct "bravo pane doktore.. více Vás takových".

• D

Navštívila jsem kliniku z důvodu extrakce osmiček, zákrok proběhl rychle a bezbolestně a pan doktor byl velice příjemný.

• D

Děkuji velice týmu pana zubaře Paroulka, extrakce dvou zubů cca 10 vteřin každý a absolutně bezbolestně. Profesionál na svém místě a velice milý a hodný člověk. Sestřička taky super, tak i paní na recepci. Za mě top. Prostě nejlepší!!! Doporučuji všem kteří nemají rádi bolest

• Praktický lékař stomatolog Jiný  •

Chtěl bych tímto poděkovat panu doktorovi i sestřičkám. Příjemné prostředí, skvělý přístup. Extrakce zubu byla rychlá a prakticky bezbolestná. Pokud by někdy bylo potřeba, určitě se na pana doktora obrátím znovu. Ještě jednou díky. Dvořák

• Š

Pan doktor Paroulek je moc milý, ochotný a především profesionální lékař. Extrakce zubu trvala jen pár minut, prakticky bezbolestně. Sestřičky i paní na recepci byly také neskutečně příjemné. Jsem moc ráda, že jsem za ním dojela až ze Zlína-nemohla jsem si vybrat lépe.