MUDr. Iveta Haouiová

České Budějovice 1 adresa

České Budějovice

K. Šafáře 64, České Budějovice 370 12

• B

K paní doktorce jsem docházela řadu let s výraznými bolestmi. Opakovaně mi bylo sdělováno, že si své potíže vymýšlím, případně že jsem příliš mladá na to, aby mě sexuální život „bavil“.

Existují však gynekologická onemocnění, která nelze odhalit pouhým rychlým ultrazvukem. Jiný gynekolog mi později pohmatem našel ložisko, které tam podle všeho muselo být již od první menstruace.

Pokud nemáte žádné obtíže, může pro vás být paní doktorka vyhovující. V případě chronických bolestí a složitějších diagnóz jí ale podle mé zkušenosti chybí dostatečné znalosti a zájem o onemocnění jako endometrióza, adenomyóza apod.

• N

Paní doktorka je super,moc hodná,ochotná, profesionální. Sestřička milá, usměvavá. Prostě dokonalá ordinace.

• B

K paní doktorce chodím řadu let a jsem ráda. Problém, který jsem měla, mi pomohla vyřešit k mé spokojenosti. Z prevenčních vyšetření mám pocit, že je o mne pečováno. Dobrá komunikace s paní doktorkou i sestrou. Příjemná atmosféra.

• České Budějovice Jiný  •

Paní doktorka je velmi milá, pečlivá a ochotná. Velmi mi pomohla v těhotenství, hlavně po psychické stránce.
    Nesmím zapomenout ani na úžasnou a milou sestřičku. Spolu tvoří bezva tým!

• České Budějovice Jiný  •

S paní doktorkou jsem velmi spokojená, má sice trochu ráznější přistup, ale ono to není vždycky na škodu. Je ochotná, vstřícná, všechno vysvětlí. Sestřička příjemná, vždycky usměvavá a nápomocná. Kdyby to nebyla gynekologická ordinace, řekla bych, že tam chodím i docela ráda :-)

• B

K paní doktorce chodím od 15 let, teď zažívám své první těhotenství a jsem nadšená. Paní doktorka i sestra jsou úžasné, pečlivé, vše vysvětlí a jako jediní z mála nevydělávají na UZ a fotkách miminka. Když od ostatních těhotných slyším ty ceny tak nechápu, že já doteď a to jsem ve 20TT nezaplatila nic a pokaždé mám fotku. Opravdu doporučuji a děkuji za péči o mně a mé miminko. PS: Pohlaví víme už od 13+5 :-)...

Úžasná paní doktorka se skvělou sestřičkou. Řeší s vámi problémy jako s lidmi, pokud jdete s vyloženou blbostí, tak nějak vám taktně vysvětlí, že jste drobet mimo. Pokud zavoláte, že máte akutní problém, není problém přijít a vyšetření absolvovat v jejich pauze na oběd (počátek těhotenství). Jak je to s alternativními požadavky a těhotenstvím nevím, ale myslím, že by to neměl být zase až takový problém - do ničeho vás přece nemůžou nutit násilím...ale možná je to tím, že jsem člověk, co si u doktorů moc nevymýšlí...:)

Paní doktorka Haouiová je velmi profesionální a pečlivá lékařka s citlivým přístupem. Mé problémy řeší nejen dle zdravého rozumu, ale také podle mých potřeb vždy s velkým ohledem na mé zdraví. Je velmi komunikativní, přímá a vždy vstřícná. Mohu jen doporučit!

To není pravda,paní doktorka je super a je odborník,tudíž zřejmě ví co dělá.Já s ní problém nemám,naopak jsem s ní velmi spokojená.

• A

Se vším hned hotová, bojím se k ní i objednat, doporučuje sterilizaci žanám pod 50, co nemají problémy, nechápu. Sestra je skvělá! Bez té by to mohla zabalit. Nemá ženský přístup k pacientce a nedokáže jí pochopit.