MUDr. Ivana Zbranková

Praktický lékař Více

Frýdek-Místek 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé a interní

Štursova 13, Frýdek-Místek 73801

• Chodím k Paní doktorce už 30 let a vždycky..vždycky mi poradila perfektně léčbu.Děkuji za vaše schopnosti.Doporučuji 100%.

• Praktický lékař pro dospělé a interní Oprava názorů  •

Nejenom,že je pěkná ženská,má dobrý vztah k pacientům,prostě návštěva u paní doktorky-pohlazení na duši

• úžasná lékařka i člověk

• Skvělá paní doktorka , všem jedině doporučiji , během 8 let co jsem k paní doktorde přešla nemůžu si vůbec na nic postěžovat , opravdu odborník na vysoké úrovni a k tomu hluboce lidský , bravo !!!!

• Paní doktorka je skvělá,usměvavá,vždy ochotna pomoci.Jsem moc ráda,že mě přijala.Všem vřele doporučuji.

• Je opravu vinikající profesionální lékař a internista, doporučuji!

• I

Sice zatím doktory nevyhledávám a tolik nepotřebuji, ale když už, s paní Dr. Zbrankovou jsem a byla vždy maximálně spokojená !!

Výborná paní doktorka, se skvělým přístupem k pacientům.

• F

Souhlasím se všemi předcházejícími hodnoceními, protože jde o výbornou lékařku a bezva ženskou.

• R

Výborná paní doktorka nejlepší kterou jsem poznal jsme už u ní víc než 10let a nemůžu si stěžovat!!!