Revoluční 531, Frýdek-Místek
Castamed s.r.o., PL pro dospěléNa tento adrese online kalendář není aktivní
Zobrazit ostatní praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
jaroslav.jez
Zápal plic oboustranný
Velice obětavý a profesionální přístup paní doktorky, ochota a zájem o pacienta. Mohu všem jen doporučit.
Michaela H.
Paní doktorka je opravdu velice dobrá, jen díky ní se u mého strýce odhalila vzácná choroba, se kterou chodil rok a půl po vyšetřeních a nikde si s ním nevěděli rady. Po přepsání k ní se na to do několika týdnů přišlo. Za to jí patří velké díky. Svou práci dělá na vysoké úrovni. Pochybuji, že ve městě a široko daleko najdete lepšího obvodního lékaře. Buďme moc rádi, že ji tady máme. Přepsala se k ní celá má rodina včetně mě a doporučila jsem ji všem svým známým. M.H.
Radka F.
Maximální spokojenost. Vstřícná, pozorna, pečlivá. Svou práci dělá s láskou, s úsměvem. Po zkušenostech s jinými lékaři. Neměnila bych. Vřele doporučuji.!!!
Tereza
Skvělá... Věnuje se problémům do hloubky, je příjemná a narodzíl od jiných lékařů projevuje zájem o pacienta. Doporučuji!
~
Myslím si, že paní doktorka je dobrá lékařka.Umí velice dobře zvážit stav pacienta.Kdyby byla špatná určitě by nemohla vykonávat tuhle práci,která je velice náročná..
~
Paní doktorku velice doporučuji. Je svědomitá, příjemná, a hlavně rozumí své práci. KOnečně mi někdo udělal vyšetření, která potřebuji a zjistil příčinu mých problému.Jsem ráda, že jsem se k ní přeregistrovala. Konečně mne někdo pořádně léčí. Moc děkuji.
~
Myslím že je dobrá, dosud jsem neměl důvod nadávat,ví co dělá a má přehled.
Vzpomente si na paní Kodýtkovou......!
To že to trvá dýl mi zas tak nevadí
Mirek
Martina,Olomouc
Paní doktorka je ta nejúžasnější obvodní lékařka kterou znám. Ocenuji s jakou péči se stará o své klienty. Nehledě na její vysoké odborné znalosti. Takových lékařů více a jen tiše závidím že nebydlím v tomto kraji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.