Revoluční 531, Frýdek-Místek 73801
Jaroslava S
Dobrý den, moc bych chtěla poděkovat paní sestřičce od paní doktorky za velmi vstřícný přístup k pacientovi, sama projevila zájem o můj zdravotní problém, moc pěkně si se mnou o něm popovídala a poradila. Po návštěvě jsem se cítila pozitivně naladěná a budu z toho čerpat i do budoucna. V náročné životní situaci si člověk takového přístupu velmi váží. Návštěvu paní doktorky i paní sestřičky doporučuji, obě dělají pro své pacienty maximum.
• Castamed s.r.o., PL pro dospělé • Jiný •
Z
Zuzana P.
Skvělá praktická lékařka, která vždy pomohla. Při mé COVID diagnóze mě překvapila svým přístupem ještě více, kdy ve srovnání s jinými lékaři mých kolegů měla mnohonásobně starostlivější přístup, komunikace přes emaily či sms i po její pracovní době. Léky předepisovala dle mého aktuálního zdravotního stavu, který sama chtěla znát.
Doporučuji!• Castamed s.r.o., PL pro dospělé • Jiný •
jaroslav.jez
Velice obětavý a profesionální přístup paní doktorky, ochota a zájem o pacienta. Mohu všem jen doporučit.
• Castamed s.r.o., PL pro dospělé • Zápal plic oboustranný •
Michaela H.
Paní doktorka je opravdu velice dobrá, jen díky ní se u mého strýce odhalila vzácná choroba, se kterou chodil rok a půl po vyšetřeních a nikde si s ním nevěděli rady. Po přepsání k ní se na to do několika týdnů přišlo. Za to jí patří velké díky. Svou práci dělá na vysoké úrovni. Pochybuji, že ve městě a široko daleko najdete lepšího obvodního lékaře. Buďme moc rádi, že ji tady máme. Přepsala se k ní celá má rodina včetně mě a doporučila jsem ji všem svým známým. M.H.
• Castamed s.r.o., PL pro dospělé • •
Radka F.
Maximální spokojenost. Vstřícná, pozorna, pečlivá. Svou práci dělá s láskou, s úsměvem. Po zkušenostech s jinými lékaři. Neměnila bych. Vřele doporučuji.!!!
Tereza
Skvělá... Věnuje se problémům do hloubky, je příjemná a narodzíl od jiných lékařů projevuje zájem o pacienta. Doporučuji!
doporučuji svým známým
Myslím si, že paní doktorka je dobrá lékařka.Umí velice dobře zvážit stav pacienta.Kdyby byla špatná určitě by nemohla vykonávat tuhle práci,která je velice náročná..
Paní doktorku velice doporučuji. Je svědomitá, příjemná, a hlavně rozumí své práci. KOnečně mi někdo udělal vyšetření, která potřebuji a zjistil příčinu mých problému.Jsem ráda, že jsem se k ní přeregistrovala. Konečně mne někdo pořádně léčí. Moc děkuji.
velmi dobrá
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Frýdku-Místku