Jihlavská 20, Brno 62500
3 názory
Matej S
Dobrý den, moje zkušenost bohužel odpovídá tomu, co už tu bylo řečeno v jiných recenzích. Během návštěvy jsem měl pocit, že se na mě nespěchá, vyšetření probíhalo narychlo a lékař mi příliš nevysvětlil, co je příčinou mého problému a jaké mám možnosti léčby. Taková zkušenost mě mrzí a věřím, že by to mohlo být lepší.
• Fakultní nemocnice Brno, Oční klinika • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
PT
Už několikrát zkušenost s paní doktorkou. Pokaždé nenechá pacienta vůbec mluvit. Opravdu. Na dotaz "proč tu jste" si hned odpoví sama, hlavně píše zprávu, vůbec se na pacienta nepodívá. Není ani šance říct ji důvod návštěvy ve dvou pečlivě připravených větách. Zprávy odjinud vidět nechce, informace o zdravotním stavu a doporučení z jiných specializací pak udává "údajně", aneb pacient možná kecá.... Naprosto nevhodné šťourani do osobního života pacienta (nesouvislost se zdravotním problémem), neustálé vzdychání jak "dnes je těch pohotovostních případů strašně moc"....toto tvrdí vždy. Vždy je toho moc. A vždy je strašně nepříjemná. Vždy dostanete najevo, že s takovou banalitou jako špóna v oku přece můžete ke spadovemu ocnimu lékaři. Silně nedoporučuji. Velmi nepříjemná paní, snad už odejde na zasloužený odpočinek. Bohunické oční ve fakultní nemocnici celkově nic moc v lidském přístupu. Příjemní doktoři raději odešli.
j.k.
Pacientovi není umožněno vyjádřit své zdravotní problémy-vše se řeší co je psáno,to je dáno.Vztah k pacientovi je velmi negativní a tak trochu ponižující.Trocha přívětivosti by nebyla na škodu a moc by pomohla .Je mi líto,že můj podpis je pod iniciály,ale nechci si ublížit pro další vyšetření.