MUDr. Irena Vrtělová

Blansko 1 adresa

Praktický zubní lékař

Sadová 33, Blansko 67801

• T

K paní Vrtělové chodím od malička a vždy odcházím nadšený. Velice trpělivá a precizní. S její prací jsem naprosto spokojený, vždy mi vyjde vstříc.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• V

Dobrý den všem, pokud nechcete o své zuby přijít, objednejte se prosím jinam. Paní zubařka mě z preventivních prohlídek posílala vždy domů s tím, že nemám kaz. Až jsem jednou týden po prohlídce skončila na pohotovosti, kde mi už zub nedokázali zachránit. Musela jsem se objednat jinam, abych měla zuby v pořádku, bez bolesti a aby se mi dostalo pečlivé a ne odbyté péče (např. čištění kanálků).

• Mudr.Vrtělová je výborná stomatoložka.Má sice dosti nabitý program,ale když už sedím na křesle je tam jen pro mě.Nespěchá, i když má v čekárně další pacienty a věnuje se tak, jak to má být.Člověk velmi rychle vycítí nervozitu u lékaře a také rychle pozná, zda mu záleží na vyřešení situace.A co je úplně nejdůležitějí:komunikace.
    Vysvětlí o jaký problém se jedná a jaké jsou možnosti.Jsem moc spokojena a vždy odcházím s dobrým pocitem,což nemohu říci vždycky, když opouštím ordinaci nějakého jiného lékaře.Přeji jí dobré zdraví,ať
    ještě dlouho může léčit své pacienty.

• V

jsem velice spokojena a neměnila bych

K paní doktorce jsem chodila jako dítě, teď nemůžu posoudit, jen jsem z doslechu slyšela, že se asi v konkurenci polepšila, ale já bych k ní už NIKDY nešla, protože díky ní, mám ze zubaře fóbii dodnes.

• Chodím k ní už téměř 7 let a neměl jsem s ní nikdy problém, je příjemná a nevypadla mně zatím od ní ani jedna plomba.

• Nejlepsi zubarka v Blansku a to ze je nedostupna je nejspis kvuli tomu ze ma hodne pacientu. Coz jen potvrzuje ze je nejlepsi.

• PROŠLA JSEM JIŽ 3 ZUBAŘKY ALE TATO JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ, JE TO ODBORNICE, KTERÁ VŽDY VŠE PODROBNĚ VYSVĚTLÍ A POMŮŽE VÁM ROZHODNOUT CO JE PRO VÁS NEJLEPŠÍ. PLOMBY MI OD NÍ VŠECHNY PERFEKTNĚ DŽÍ.

• V Blansku lepsiho zubare/zubarku nenajdete. Davam 100%

• Moje treti zubni lekarka. Jsem naprosto spokojen, plomby nevypadavaji. Maji trosku nabity program obvykle, ale co se da delat.