Hlavní léčená onemocnění
Bělení zubů
Od 4 000 Kč -
Odstranění zubního kamene
Petra
Mohu jen doporučit! Skvělý přístup, vždy velmi příjemná a snaží se z ošetření udělat co nejméně nepříjemný zážitek a daří se jí. Komu jsem doporučila, tak byl maximálně spokojený! Skutečně jednička!
N
Nela Svobodová
Jsem velmi spokojená..klidný, profesionální a empatický přístup. Slečna Petra Šrůtková je usměvavá, milá a vstřícná, zvedla mi náladu, ačkoliv šlo o ošetření zubů, které už samo o sobě nepatří mezi příjemné záležitosti. Nemám co vytknout a mohu jen doporučit! :)
Pavlína
Profesionální přístup, kvalitní péče, moderní a příjemné prostředí. Doporučuji, není co vytknout.
T
Tázlar
Kdysi jsem chodil na hygienu jinam. Parodontoložka ale trvala na tom, abych změnil hygienistku a tak jsem se dostal k Petře Šrůtkové. Nyní už vím, proč lékařka chtěla, abych změnil hygienistku. Péče u sl.Petry je totiž úplně o něčem jiném než jsem byl dříve zvyklý. Nyní mám pocit, že spolu pro zuby děláme jen to nejlepší. Ale kdo to nezažije, nezjistí jak velký může být rozdíl mezi hygienistkama.
Lucie Čegrincevová
paní Šrůtkovou mohu jen doporučit, je milá, vstřícná a vše vysvětlí. Musela jsem sice absolvovat 2 návštěvy (jedna vyjde na 1 100kč), ale cena odpovídá kvalitě. Vím, mohu najít i levnějšího zubního hygienika, ale tady se nevyplatí šetřit. Teď už mi stají jen 1 prohlídka do roka, takže pak ta cena není strašná :-)
Mirka Vitvarová
Za slečnou Šrůtkovou dojíždím až z Královehradeckého kraje,s ošetřením jsem spokojená i s vysvětlením jak se starat o chrup. Je to SUPER profesionálka můžu vřele doporučit, :D
marty
Měl jsem dlouhodobé problémy s dásněmy - můj zubař to neřešil, tak jsem zkusil jít na hygienu. Sice jsme museli provádět hloubkové čištění, celkem 3x, ale konečně mám dásně zase zdravé i bez Lacalutu. A hlavně se nebojím na nikoho zblízka promluvit. Děkuji Vám velice, slečno Petro, já už se bál, že přijdu o zuby. Vřele doporučuji všem - Petra ví co dělá, své práci rozumí perfektně.
M.
Ordinaci slečny Šrůtkové jsem navštívila na základě hodnocení na tomto webu, ale bohužel jsem se vrátila zklamaná, a to ze dvou důvodů: v průběhu ošetřování vyřizovala slečna Šrůtková telefon, hledala tužku, psala do deníku – to vše by bylo v pořádku, kdyby to nedělala ve stejných rukavicích, ve kterých mě předtím/poté také ošetřovala. Nejsem žádná citlivka, přesto mi takové počínání přišlo hodně nehygienické. Druhým důvodem bylo to, že po 20minutách ošetření mi bylo oznámeno, že z důvodu krvácivosti dásní nemůžeme pokračovat a na dokončení ošetření mohu přijít za 14 dnů – ovšem znovu za plnou sazbu 1100,-. Nepochopila jsem, proč bych měla platit ještě jednou za ošetření, které jsem si vlastně již kompletně zaplatila. Po odborné stránce nemohu hodnotit neb se mi nedostalo plné péče.
Před půl hodinou jsem se vrátila z její ordinace a musím říci - super. Byla to má první návštěva DH a nemělo to chybu. Dozvěděla jsem se vše co jsem potřebovala a chtěla vědět a jak je asi normální - do zubařské ordinace se nikomu moc nechce, ale tam se opravdu nemusí člověk bát.
I když mám zubařku velmi dobrou, v její ordinaci je to jak na běžícím páse a tolik času na své pacienty nemá.• • •
Výborná profesionálka, můžu doporučit!
```• • •
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, jedná se o paradentózu? Dásně nekrvácí, ale při hrubším čištění se těsně u zubu objeví trochu krve. Mám problém najít stomatolgoa a už začínám být nervózní, používám už nějakou dobu Paradontax (již před podezřením z paradontitidy) a zuby čistím dvakrát denně cca 5 minut. Je mi 19 let.
Děkuji za odpověď.
*demineralizovanou sklovinu mám po rovnátkách
imgur .com/ BCiapw1 (mezery smažte, web mi nedovolil publikovat dotaz s odkazem na webové stránky)
Dobrý den, pravděpodobně se jedná o zánět dásní, který se odstraní správnou technikou čištění zubů a hlavně mezizubním čištěním. Součástí by mělo být profesionální čištění zubů u hygienistky, která odstraní zubní kámen a plak a naučí vás správnému čištění. Pokud byste měl zájem, rády vás objednáme. S pozdravem Šrůtková
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze