Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Cavro R.
Pání doktorka je energická,rychlá,komunikativní,její práce je kvalitní,umí i laikovi dobře vysvětlit problém a prostě-umí.
Víťa P.
Skvěle provedená práce, nejlepší zubařka, jakou jsem kdy navštívila! Nikdy jsem neměla tak krásné zuby (jako teď po modelaci mám), plomby ani korunky nepadají, k dětem velmi citlivá.
Blanka Marković
kompetentní,profesionalní,moderní,lidský přístup,špičkove vybavení a hygiena na ůrovni operačního sálu.děkuji za veškerou péči blanka
Maximální spokojenost s paní zubařkou,prozatím bez sebemenších problémů.Vše mi vysvětlí,řekne co a jak a zuby nebolí,tudíž jen spokojenost.Víc takových zubařů a zubařek v Kopřivnici.
~
Vynikající, rychlá a důsledná. Pacienta velmi pečlivě naučí, jak nejlépe pečovat o vlastní zuby.
Opravdu vynikající lékařka, skvěle vybavena ordinace a profesionální přístup. Pravidelně jí navštěvujeme celá rodina.
~
Paní doktorka je milá a vstřícná vůči dětem i dospělým. Pracuje s moderním vybavením. Práci dělá kvalitně a nikdy ji neodbývá. Vřele doporučuji... jediné mínus je delší čekací doba (ale kde není)
~
Paní doktorka Konůpková,je opravdu vynikající lékařka! Dbá na prevenci,má lidský přístup,vše vysvětlí. Sestřička kterou tam má je takové sluníčko celé ordinace,je taky velice milá a hodná. Neměnila by celá moje rodina. jen takových odborníku více....díky za vše
~
Profesionál-doporučuji,akorát to obědnávání půl roku dopředu mi trochu vadí,ale to se nedá nic dělat,taková už je situace v Kopřivnici a okolí..
Gerykovi
Úžasná,konečně se nebojím stejně jako mé 3 děti. příjemná je i sestřička.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.