MUDr. Helena Koláčková

Přerov 1 adresa

KOLDADENT s.r.o.

Dvořákova 19/1785, Přerov 75002

• I

Když jsem se v září 2025 objednávala, bylo mi sděleno, že do konce roku není termín a na rok 2026 nemá recepční sešit a odkázala mě na zavolání na konci října. Když jsem zavolala, byl nabídnut termín na 3/2026, s čímž jsem nemohla souhlasit, neboť o termín jsem žádala již v září, nakonec mi byl nabídnut termín na prosinec 2025. Jelikož jsem prodělala poměrně vleklou virózu, kdy jsem byla několikrát na rentgenu dutin i plic, odmítla jsem rtg zubů. Zubní personál po mně křičel tak, jakoby byla doslova povinnost absolvovat před zubním vyšetřením rentgen. Dr. Koláčková se sprostě se vyjadřovala o mém předchozím lékaři dr. XXXX, který mě ošetřoval 35 let. Po tomto incidentu nikomu KOLDADENT nemohu doporučit, neboť jak způsob jednání, tak vnucování placených úkonů (povinnost bílé plomby, rtg, dentální hygiena), ač jdou provést v rámci běžného pojištění zdarma nejsou v souladu s kompetencemi běžného ošetřování a zneužívají toho, že je zubařů málo. Opravdu tristní a smutné.

• KOLDADENT s.r.o. Jiný  •

• Neznám lepší stomatologickou ambulanci. Paní doktorka spolu se synem jsou prostě jedničkas. Oba erudovaní, příjemní, milí, ohleduplní.

• Vždy jsem velmi spokojená. Rychlá a odborná práce v příjemném prostředí.
    Mohu jen doporučit.

• Výborná péče,a perfektní přístup!!!

• Paní MUDr. Koláčková je vynikající odbornice, vždy přívětivá, milá a obětavá, stejně tak jako její syn Michal. Jejich přístup k pacientům a špičkově vybavené pracoviště zajistí pacientům to nejlepší. Jsem ráda, že mohu být jejich pacientkou. Dík. A.P.

Profesionální přístup a příjemné prostředí. Vřele doporučuji.

• ...

• N

prostředí,přístup,profesionalita,nyní v novém kulurní prostředí,profesionální
    a vrcholně lidský přístup,úsměv je samozřejmostí u celého personálu i když jsem velmi nepořádný pacient

Profesionální přístup k pacientům.
    Vždy mile naladěni paní doktorka i její syn.
    Pěkné prostředí v ordinaci i čekárně.
    Ještě jednou bych chtěla poděkovat paní doktorce
    za včerejší ranní /ne malé/ ošetření.
    Přeji pěkný den
    Piknová

Chodíme s maželkou i synem do jejich ordinace už několik let. Nejprve k paní doktorce, nyní jsme v péči jejího syna. Naprostá spokojenost, lidský přístup, v případě vyšší bolestivosti zákroku předem upozorní, nabídnou anestezii. Asi před dvěma lety jsem měl zánět, chodil jsme k nim denně, přednostní ošetření, dokonce kvůli mě šli oba do ordinace i v sobotu a neděli (léčení si to vyžadovalo) a to bez jakýchkoliv příplatků. Příjemné prostředí, milé zacházení od doktorů i setřiček. U nich konečně chodím na prohlídky pravidelně :-)