KOLDADENT s.r.o.
Specialisté
KOLDADENT s.r.o.
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (6)
Iva
Když jsem se v září 2025 objednávala, bylo mi sděleno, že do konce roku není termín a na rok 2026 nemá recepční sešit a odkázala mě na zavolání na konci října. Když jsem zavolala, byl nabídnut termín na 3/2026, s čímž jsem nemohla souhlasit, neboť o termín jsem žádala již v září, nakonec mi byl nabídnut termín na prosinec 2025. Jelikož jsem prodělala poměrně vleklou virózu, kdy jsem byla několikrát na rentgenu dutin i plic, odmítla jsem rtg zubů. Zubní personál po mně křičel tak, jakoby byla doslova povinnost absolvovat před zubním vyšetřením rentgen. Dr. Koláčková se sprostě se vyjadřovala o mém předchozím lékaři dr. XXXX, který mě ošetřoval 35 let. Po tomto incidentu nikomu KOLDADENT nemohu doporučit, neboť jak způsob jednání, tak vnucování placených úkonů (povinnost bílé plomby, rtg, dentální hygiena), ač jdou provést v rámci běžného pojištění zdarma nejsou v souladu s kompetencemi běžného ošetřování a zneužívají toho, že je zubařů málo. Opravdu tristní a smutné.
Lukáš Bernát
Super ,když člověk chodí rád k zubaři .Žádné čekání ,odbornost ,profesionalita
Dana
Dnes jsem byla trhat kořen zubu,bezbolestné, skvělý pan doktor,vše vysvětlil před zákrokem,mohu jen doporučit.
Děkuji
Celou zubní ordinaci mohu jen a jen chválit.Profesionalni,milí a lidský přístup.Nikdy jsem nečekala déle než 5 minut.Pan doktor se mě "ujal",po přestěhování sem.Behem 5 měsíců dál perfektně do pořádku můj chrup,který byl poznamenán předchozí zubní lékařkou.Nevyhovujici korunky na předních zubech mi během jednoho dne vyměnil za zuby.ktere nelze rozpoznat od mých vlastních.Kdyz jsem viděla výsledek jeho 4 hodinové práce,telky mi slzy.Jsem velice ráda,že mohu být jeho pacientkou.
Romana Hanáková
Pan doktor Koláček mi trhal osmičku, i přes mé obavy proběhlo vše bezbolestně a šetrně. Také po odeznění lokální anestezie mě rána vůbec nebolela, vše se krásně hojí. Mohu jen doporučit. Hanáková
Zavadilova Eva
Dnes jsem byla u pana doktora na extrakci zubu.Přiznávám po předchozí zkušenosti s mou bývalou lékařkou u mě panovaly obavy,že opět budu trpět bolestí,ale opak je pravdou.Pan doktor extrakci provedl bezbolestně,vůbec nic jsem necítila.Proto jen chválím a vřele doporučuji.Zavadilová Eva.