Komenského 1, Český Těšín 73701
Martinák Ant.
Co se týká paní doktorky,tak je to velmi příjemná lékařka,na pravém místě.Podporující,naslouchavá,obětavá.
Vždy dovede poradit,povzbudit i potěšit.• • •
Pani doktorka je vzdy velmi mila, snazi se pomoc uplne se vsim. Nikdy jsem nebyla u lepsi a profesionalnejsi lekarky.
Paní doktorka je velmi dobrá,jsem spokojen,sestra je trochu svérázná,ale mi to nevadí.
Vždy velmi dobře organizovaný postup sestry při přípravě pacienta pro paní doktorku. Doktorka pak má více času se věnovat pacientovi a to dělá velmi zodpovědně. Stejně tak precizně sestra zvláda administrativu a sesterské úkony. Jsem velmi rád, že ordinace ta výborně funguje. Vřele doporučuji.
Naprosto nepřehledná a bezohledná komunikace, obzvláště se sestrou, která je drzá na mladší pacienty než ona sama!Zde uveřejněný telefon 558 731 103 neexistuje, člověk se tam demůže dovolat, jiný kontakt není.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi zodpovědný přístup paní doktorky i sestry. To, že někdy musím počkat plně chápu. Prioritu ošetření přece určuje sestra a doktorka, jelikož nesou zodpovědnost za zdraví pacienta. Nechtěl bych být v situaci, kdy bych tu prioritu potřeboval já.
Přidávám se k předchozímu poděkování Vaši sestře za její přístup k pacientům. Mnohé jiné sestry by se od ní mohly učit jak se vlídně a profesionálně chovat k pacientům. Jen víc takových sester.
T
Tereza
Pečlivá, vyslechne si problém, nebojí se poslat pacienta k odborníkovi, pokud má podezření na něco vážnějšího, vše vysvětlí i laikovi,má lidský přístup. Celkově jsem spokojená, problém mám jen se sestrou, ta nebývá moc milá, navíc i o jejich dovednostech dost pochybuji, ještě se mi u žádné jiné sestry nestalo, abych měla po odběrech modřinu přes půl ruky, u ní je to ovšem pravidlem. Doktorku ale doporučuji.
Sabelovi.
Velmi pečlivá,lidská,odborně ji vysoce hodnotím.Po přestěhování do Havířova,dojíždíme celá rodina za p.doktorkou do Č.Těšína.
Spokojený pacient
Velmi dobrá a zodpovědná lékařka s lidským přístupem. Léčime se u ni celá rodina.