MUDr. Eleonóra Punčochářová

Praktický lékař Více

Strmilov 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Studenská 286, Strmilov 37853

• Hodnější pani doktorku jsem nepoznal. Nemámám slov nad její precizní prací. Lékařka jak má být a z ní ať si vezmou všichni příklad.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• Lepši doktorku jsem zatim nepotkal.Všem vřele doporučuji.Ochotna,vstřicna a hlavně rozumi sve profesi.

VELMI INTELIGETNÍ ŽENA,VNÍMAVÁ,PŘEMÝŠLIVÁ,PEČLIVÁ,TRPĚLIVÁ,VELICE PŘÍJEMNÁ A USMĚVAVÁ,VŠEM DOPORUČUJI,JE TO DOKTORKA KTERÁ SE S ČLOVĚKEM OPRAVDU ZABÝVÁ A JE OPRAVDU LIDSKÁ. MARKOVÁ SONA

• H

Opravdu pečlivá trpělivá.

• Pod vše co zde bylo napsáno, bychom se celá rodina podepsali. Není co dodat. Jsme zde krátce, ale v Praze jsme na takovou péči zvyklí nebyli. Velké díky i milé vždy usměvavé sestřičcce .

• Ještěže tu máme takovou paní doktorku... :)

• Doporučuji všem

• svědomitá,příjemná,pečlivá, prostě skutečná profesionálka dbalá lékařské přísahy

• Velmi příjemná, pečlivá ale především má zájem o pacienta a snaží se přijít na příčiny jeho potíží. Nemůžu si stěžovat, naopak lze jen doporučit.

Svědomitá, velmi zodpovědná, nic nenechává náhodě. Pečlivě vyšetří a ochotně odpoví na dotazy.Pacient má pocit, že je v dobrých rukách. Moc pomohla mně a před časem i manželovi.Vyjadřuji ji tímto plnou důvěru a děkuji za péči. Sestřička také milá, ochotná a příjemná na pacienty.