Jsem psychoterapeutka působící v daseinsanalytickém směru. Ve své praxi se věnuji dospělým a adolescentům, které provázím na cestě k hlubšímu sebepoznání, vnitřnímu ukotvení a úlevě od psychických obtíží.
Věřím, že každý z nás v sobě nese vnitřní zdroje a možnosti, které nám mohou pomoct zvládnout i to, co se teď může zdát jako neřešitelné. V psychoterapii společně objevujeme tyto zdroje a hledáme způsoby, jak s nimi být v lepším kontaktu, aby se mohla proměnit nejen aktuální situace, ale i celkové prožívání života.
Terapii vnímám jako prostor péče o sebe. V dnešní uspěchané a náročné době může být vzácné najít chvíli, kdy se můžeme skutečně zastavit, nadechnout a být sami sebou – bez tlaku, bez hodnocení. Je to místo, kde se můžeme setkávat bezpečně s našimi nejtemnějšími stíny, ale také místo, kde se uvolnit a zasmát, protože i humor do života patří.
- Psychoterapie
Hořovského 669, Praha 17, Praha 163 00
Telefonní číslo
4 názory
Lucie B.
K Denise jsem začala docházet před rokem, kdy jsem už nezvládala žít s mentální anorexií a nutně jsem potřebovala podporu a odbornou péči, kterou jsem u ní dostala maximálně. Je velmi empatická, dokáže se na situaci dívat z různých pohledů a hledat cestu, která bude klientovi vyhovovat. Je to pro mě člověk, se kterým mi je velmi komfortně a hlavně se cítím v bezpečí. Ať už řeším jakékoliv téma, je velmi otevřená, naslouchá a všímá si maličkostí. Vždy když jsem u ní tak mám naději, že se věci dají zvládnout. A ona je tím perfektním člověkem, který Vám v tom pomůže.
• Terapeutovna • Terapeutická konzultace •
Martin S
Denisu jsem měl možnost poznat, jako vedoucí naši psychoterapeutické skupiny. Jedna se o velmi profesionální terapeutku s perfektním vedením terapii a její metody mají výsledek. Velmi se mi líbí, že pracuje s emocemi a je v nich velmi autentická. Její styl nechává klienta, aby si sám našel cestu k svým emocím, potřebám a tím našel případné nástroje k řešení svých obtíží. V těžkých situacích však umí velmi dobře podpořit a v zdánlivé beznadějnosti zase hezky nasměrovat. Urcite Denisu doporučuji klientům, kteří hledají terapeuta, který jim pomůže nalezt trvala a dlouhodobá řešení. Dekuji za skvělé dva roky terapie :)
• jiné místo • Jiný •
Kateřina H.
Setkaly jsme se ve chvíli, kdy jsem zjistila, že svoje problémy už nezvládám řešit sama, Denisa mi vždy dala pohled na danou situaci, kterou mě samotnou ani nenapadl, za což jsem moc vděčná. Moc se mi líbí způsob komunikace, kdy se nechodí kolem horké kaše, ale vše se řeší tak nějak na přímo, to mi moc vyhovuje. Vidím u sebe velký posun v různých směrech a těším se na další spolupráci:)
• Virtuální adresa pro online konzultace • Konzultace online •
Michaela
Denisu mohu vřele doporučit. Poprvé, když jsem ji vyhledala, mi pomohla zvládnout problémy s příjmem potravy. Později po pár letech jsem se k ní znovu vrátila, jelikož jsem měla dobrou zkušenost. I tentokrát mi pomohla s nastavením hranic a vztahovými otázkami a vnímáním sebe. Je vždy milá, upřímná, empatická a profesionální, vytváří bezpečný prostor, kde se člověk cítí pochopený. Díky jejímu vedení jsem udělala velký posun.
Děkuju
• Terapeutovna • Terapeutická konzultace •