Dana Horáková, pediatr Teplice

Uložit

Pediatr Více

Uložit

Revoluční 13, Teplice
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost Jiný

Jsme s paní doktorkou i sestřičkou maximálně spokojeni. Chodíme s dvěma dětmi. Cením si strašně přístupu a vysvětlení.. Nemohli jsme děti svěřit nikomu lepšímu!

Ověřený profil

Dr. Horáková i sestřička mají skvělý přístup, příjemné vystupování. Nikdy nic nezanedbala, krátká čekací doba. Celková spokojenost.

Ověřený profil

mohu jen doporucit moc dobra doktorka .velmi dobry pristup .chodila jsem tam jako mala holka a ted chodi tam i muj syn a naprosta spokojenost

Pro mě a mou rodinu je to jednoznačná jednička <3

Paní doktorku mohu jen doporuči!!! Vždy ochotná,usměvavá a sestřička je taky super.

Paní doktorka i sestřička jsou úúúúžasné. Alena Jelínková

vždy usměvavé a ochotné obě :)

Jednoduše MAIMÁLNÍ SPOKOJENOST

Ověřený profil

to ANNA - homeopatika opravdu nejsou na vše a výborný je právě to, že u paní doktorky mám vždy možnost volby, jaký typ léčby zvolit, co každá obnáší.

Na nší paní doktorku nedáme se synem dopustit - u nás má přezdívku "bonbónová" a návštěvy u ní jsou vždy v absolutní pohodě, ať se jedná o jakékoliv vyšetření. Přešli jsme do této ordinace, když byli synovi 2 roky a dodnes jsem vděčná, že nás tehdy paní doktorka zařadila mezi svoje pacienty. Absolutně jí důvěřuji a všem DOPORUČUJI.

Paní doktorka je skvělá,usměvavá,vstřícná.Děti jí mají rádi!!!Je to profesionál na svém místě,vždy vybere tu nejúčinější a nejšetrnější léčbu,vše vysvětlí a poradí.Jsem s paní doktorkou a sestřičkou velmi spokojena,všem moc doporučuji!!!!