- Chirurgie
Kyselina hyaluronová
Vyšetření rtg
Nazory
Marie
Je mi 75 let a bolesti kolen mi znepříjemňovaly každý den.Nahodne jsem se dozvěděla o možnostech léčby na Osteo kloubyklinik Říčany.Nasledovalo rychlé jednání, diagnóza, doporučení rázové vlny a léčby krevním sérem.Rozhodla jsem se pro výše uvedenou metodu Orthokin, přesto že se nejedná o levnou záležitost a není hrazena ZP.Po 4 měsících nelituji a děkuji panu doktorovi Zemanovi nejen za léčbu, ale i za vstřícné a lidské jednání. Srdečně zdraví Marie Příbram
Miroslav Hes
Po dlouhých letech trápení s koleny (sport, úrazy v mládí) a nově i kyčlí (začínající artróza) jsem narazil na pana doktora Zemana a jeho léčebné metody. Lituji, že jsem o nich nevěděl dříve, neboť mě bez přehánění vrátily do aktivního života. Děkuji a vřele doporučuji!
Vojtěch V.
Před rokem jsem trpěl silnými bolestmi pravého ramenního kloubu a omezením jeho pohybu. Návštěvy a injekce v ambulancích, které mi doporučil praktik, nevedly ke zlepšení a na zjištěnou artrózu mě byla doporučena operace. Naštěstí jsem na internetu narazil na kliniku MUDr. Zemana a na základě vynikajících recenzí se objednal na konzultaci. Od té doby nedám na pana doktora dopustit. Nejenže mě pomocí terapie Orthokin, kombinovanou s rázovými vlnami, úplně zbavil bolesti ramene, ale dalším léčením a odbornými radami mi pomáhá i s ostatními neduhy (páteř, koleno). Samozřejmostí je u něj velmi vstřícný přístup k pacientům a též málokde vídané přesné dodržování času objednání. Na základě těchto zkušeností, můžu pana doktora i jeho léčebné postupy vřele doporučit.
Jiří Zeman, 47 let, Týn n/Vlt.
Rád bych panu doktorovi Zemanovi poděkoval za jeho profesionální péči a lidský přístup během léčby mého tenisového lokte. Po půl roce jsem se konečně rozhodl řešit nepříjemnou bolest v lokti a lituji jen jedné věci – že jsem se k tomu neodhodlal dříve. Velice oceňuji, že jsem nemusel shánět rentgenové snímky, vše bylo zařízeno přímo na klinice. Aplikace rázových vln společně s výživovými doplňky odstranily bolest v lokti.
Straňákovi Praha
Jsme pacienty MuDr Zemana již několik let. Průběhem této doby pan doktor vyléčil manželce koleno a ruku a mě koleno. Péče o pacienta je u MuDr Zemana příkladná, přístup lidský a velmi vstřícný.
Kliniku MuDr Zemana můžeme jenom doporučit.
Děkujeme pane dokrote.
Z
Zdena M.
Ráda bych touto cestou poděkovala panu MUDr. Zemanovi za profesionální a lidský přístup při řešení mých potíží s bederní páteří. Po letech, kdy jsem si mnohdy nemohla zavázat tkaničky u tenisek, zase funguji. Cvičím, chodím dlouhé rychlé procházky, tancuji. A to po 6 rázových vlnách. A hodně mi pomáhá i válec FOAM Roller, který mi pan doktor doporučil.
Petr Mašek
Byl jsem spokojen s vybavenim ordinace, komunikací s lékařem a vemi profesioním a zároveň přátelským přístupem MUDr. Zemana jeho personálu. MUDr. Zeman z mého laického pohledu své profesi opravdu rozumí.
Heráková Renáta
P.dr.Zeman je to borec ve svém oboru, takového doktora jsem ještě nepotkala, příjemné vystupování, pečlivý, trpělivý v našem zdravotnictví je jedním z mála, děkuji moc pane doktore pomohl jste mi s artozou zad a kotníku a ostruhama díky
Vojtěch Mivalt
Výborný a odborný a lidský přístup léčil jsem se na artrozu kyčelních kloubů.
Markéta Vidnerová
Děkuji ještě touto cestou panu doktorovi za rychlou a efektivní pomoc odstraněním ganglionu. Rychlá diagnostika i řešení. Vřele doporučuji.