Praktický lékař pro dospělé

Slavníkovců 5, Ostrava 70900

Zástup paní Dr Prokipove velice nepříjemná doktorka

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• T

Pani doktorku si nemohu vynachvslit, je pecliva, odborne zdatna, vysvetli a vyjde vstric. Mam k lekarum neduveru, ale zde chodim rada.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

Paní doktorka je příjemná, vždy si vás vyslechne a řeší problém! Ještě se mi nestalo, že by mi nepomohla. Sestřička je také velmi milá. Řekla bych ženy na svém místě!

• Praktický lékař pro dospělé  •

• V

Paní doktorka je velice hodná a pečlivá. Starala se vždy důkladně i o mou
    100letou maminku.
    Taktéž já k ní chodím na vyšetření. Vždy se jedná o kvalitní vyšetření.
    Rovněž se sestřičkou jsem spokojená. Jsem Vám za všechno vděčná, za vše Vám oběma patří
    vřelý dík.

• I

Paní doktorka má vemi citlivý přístup k pacientům a úžasný diagnostický přehled o jejich možných nemocích. Zatím se mi nestalo, aby mi nepomohla s potížemi, které mě postihly. Její praktické znaosti by mohli být vzorem všem ostatním lékařům. Děkuji jí tímto za péči, kteru mi věnuje při mých zdravotních problémec i když mé návštěvy jsou relativně méně časté.
    Ještě jednou DÍKY Ostrý

• Paní doktorka je velmi pečlivá a zvlášť hodnotím její profesionální a taky
    lidský přístup k pacientům. Totéž platí o sestřičce. Díky,vaše spokojená
    pacientka.

• K paní doktorce chodím již mnoho let a setkala jsem se pokaždé s velmi lidským přístupem, profesionalitou, trpělivostí a zájmem o pacienta. Totéž platí o sestřičce. Přesto, že bydlím od Ostravy 25 km, praktického lékaře bych nevyměnila, stojí mi za to si do Ostravy zajet. J. Kuklová

• paní doktorka se sestřičkou jsou velice hodné
    paní doktorka vše vysvětli a důkladně vyšetři
    Za vše co dělaji pro mně a mou 98letou matku
    patří poděkování.
    Válková Vlasta.

• R

dobrá

• S

Hodnotím paní doktorku jako velmi pečlivou, spolehlivou, slušnou,odborně zdatnou.Moc děkujeme paní doktorko a sestřičko.Vaši vděční pacienti.