Ordinace praktického lékaře

Palackého 70, Pelhřimov 39301

Lenka P.
    Vynikající lékař i člověk.Kéž by bylo takových lékařů víc.Ze srdce mu děkuji za jeho péči a laskavost.

• Doporučuji

• Zanedbává péči, nepošle ke specialistovi a bez sestry by byl nemožný. Jsem rád, že již delší čas není mým praktickým lékařem.

Když byla manželka v jiném stavu a bylo to na ní evidentně vidět, musela k tomuto panu lékaři s chřipkou, který zaskakoval za naší paní doktorku. On nezvedl oči od papírů, ani jím nenabídl aby se posadila a říká: Těhotná nejste, tak budete brát tyto prášky... Až když se hlasitě začala smát, tak zdvihl oči od papírů atd.

jsem velmi spokojený pacient pana doktora

• V

Nejlepší lékař kterého znám .

U tohoto pana doktora byla donedávna moje manželka.Přestože měla tak vysoký tlak že jí bylo někdy až špatně,u něj to bylo normální a ani jí nepředepsal léky.Nyní je v léčení u jiné lékařky.Ta když ji poprvé změřila tlak tak se zhrozila jak je možné,že se nijak neléčí.Jeď je konečně pod stálou kontrolou.

bez komentáře
    Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Pan doktor Kaba je doby lekař vždy klidny i ochotny a jeho sestřičku bych hodnotil na vybornou vždy hodna rychla ochotna jeto to sestřička na svem mistě

• A

vzdy vstřícný, vyslechne mé problémy, předepíše léky,které mi pomohou. Spokojeni jsme celá rodina, která ho ma jako prakt. lékaře.