Sokolská třída 81, Ostrava 70200
R
radovan.karlik
Nedavno jsem se setkal s panem doktorem Strapinou v nasi firemni ordinaci u mimoradne preventivni prohlidky a muzu o nem napsat jen to nejlepsi vstricnost , zajem o pacienta, profesionalita a hlavne ucinna pomoc. Mohu tohoto pana doktora jen doporucit.
je to frajer prostě muj doktor no :D
Váš účet byl odstraněn
MUDr. Strapina je vyborny lekar, nezdrzuje zbytecnym vykecavanim. Kdyz se clovek zepta a projevi patricny zajem o sve zdravi, vse jednoduse a srozumitelne vysvetli.
Názory na každého lékaře se mohou lišit. Není to jen charakterem lékaře, ale i charakterem pacienta. Má osobní zkušenost je velice dobrá. Předešlá praktická lékařka mou péči zanedbala a měla jsem vážné zdravotní potíže. Pan doktor Strapina mi moc pomohl za což jsem velmi ráda. Doporučím ho každému.
Odborně na výši,patřičně ochotný,rychlý.Z lékařů které jsem měl před ním,suverenně nejlepší.
Pan doktor se dnes u mě zapsal jako "velni slabý" hlavně charakterem. Sestra nezvládá organizaci ambulance, a když pak čekáte hodinu a půl, aby Vás pan doktor prohlédl na vstupní prohlíku tak Vám řeknou, že Vás již nevezmou resp. pan doktor sdělí sestře, že odchází - ze dvěří ordinace vyšel přesně v 9:30 což byla doba, do které má ordinovat. Vůbec ho nezajímalo, že v čekárně sedí tři pacienti, jen se na ně usmál a nechal vše na sestře, která pak vše odnese :) Myslím, že je to charakter. Nechápu jeho hodnocení a souhlaím s názory, že pan doktor bude na peníze. Oddělal si svou "šichtu", za kterou dostane zaplaceno a víc ho nezajímá! Má praktická lékařka (soukromá) zůstává v ordinaci o hodinu déle (někdy i více),pokud je to nutné a v čekárně má pacienty :). Hornická poliklinika a pan doktor Strapina nikdy více.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Zatím jeden z nejlepších praktických lékařů, se kterým jsem se v Ostravě setkala.
```• • •
Plně se připojuji k níže prezentovanému názoru. MUDr.Antonín Strapina je opravdu velice dobrý lékař a diagnostik.Na žádné vyšetření neposílá pacienty zbytečně a pokud může tak vždy aplikuje pacientům jen ty nejlepší léky. Čekací doby jsou rovněž minimální což se u spousty ustatních lékařů říci nedá. Nyní má novou zdravotní sestru která je k pacientům milá, vždy poradí, vyslechne a pomůže. OPRAVDU VŠEM VŘELE DOPORUČUJI.
Když to čtu tak slyším slova jeho bývalé sestry, pokud byl někdo hamižný pak spíše ona, moje dcera mi pana doktora doporučila ujal se mě přesto, že jsem přestárlá a mám hodně léků takže jsem pro ostatní lékaře nezajímavá. Jelikož mi dcera řekla, že ode mě pan doktor nic nevezme a chtěla jsem mu nějak vynahradit jeho péči i návštěvy, které dělá svým vozem bez nároku na odměny /je zaměstnán a služební vozidlo je hodně často obsazené/ koupila jsem mu dárek a nechala u sestry aby mu jej předala -ta si jej nechala. Jsem ráda, že má nyní jinou sestru,
ta je zcela odlišná příjemná ochotná. Té původní vzkazuji ať nechá pana doktora na pokoji -poznala jsem spoustu lékařů, kteří mě řekli to je drahé to mi pojišťovna zkrouhne nebudu na Vás doplácet pan doktor je zcela jiný -jde mu pouze o pacienta ještě jsem se nikdy s tak obětavým lékařem nesetkala.• • •
Petr
Z těch několika praktických lékařů, které jsem poznal,je tento nejlepší.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě