Ordinace PL pro dospělé

Míru 275, Třinec

Praktický lékař pro dospělé

Kanada, Třinec

Přiblížit mapu

i já jsem velmi spokojená s paní doktorkou a neměnila bych, je to úžasná bytost. Pacientům se věnuje, poradí zařídí dle možností jen to nejlepší. Opravdu bych si přála, aby bylo takových lékařů víc a mladí Dr. by si měli vzít příklad.
A ten kdo si stěžuje.... tak to jsou jen takoví, co lítají s každou blbostí nebo jen předstírají nemoc.
Paní doktorce přeji hlavně zdravíčko a hodné pacienty. Lenka Kuchařová

zajíma se jak dodržuješ životosprávu, kde tě bolí, jaké maš problémy.je Dr. z velkým Pan DR.
Takových lékařu je velmi málo.Mladí lékaři by se měli od takových lékařů hodně učit.Pacient má být přijímán jako člověk- čí je to bohatý nebo chudý.
Lékař má byt uctivan protože takových lidí jako Paní Dr. Raztokayjová je velmi málo.Dík za to co již pro lidi udělala. Aby jí zdraví ještě dlouho sloužilo.Dik

Skvělá a svědovitá lékařka. Věnuje pozornost všemu co člověk říká. Jsem náramně spokojená.

věnuje se svědomitě pacientům,vždy má zájem o všechny potíže byt´i nezdravotního charakteru.Dokáže poradit.Vždy přesně vysvětlí léčebný postup,informuje o lécích.Výborný diagnostik.Mohu jedině doporučit

JSEM SPOKOJENY,DOPORUČUJI

Nejsem vubec spokojená,uřaduje jen od stolu.

jsem velmi spokojená s péči své lékařky,věnuje se vždy pacientovi a vždy odborně poradí

T

je v poho a hlavne se s ni da mluvit a to je zaklad praktickeho lekaře