MUDr. Anna Gelčinská

Zubař Více

Bílina 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Sídliště SHD 17, Bílina 41801

• S paní zubařkou i se sestrou jsem velice spokojená, pokaždé mi vyšly vstříc a pokaždé mi zuby opravily dobře.. Takže mohu jen doporučit :)

• H

nechápu jak si tuhle doktorku může někdo chválit. Asi neví za co bere peníze dneska jsem šla prosit v slzách o pomoc a místo příjemné sestřičky na mě začala řvát nepříjemná arogantní čarodějnice, a pak že doktoři maj pomáhat když je člověku nejhůř, kdyby měla plnou čekárnu lidí tak neřeknu ani slovo ale nejspíš sem je vyrušila u kafíčka ještě že tu jsou ještě jiní doktoři kteří maj srdce na správném místě vřele doporučuji paní doktorku v Bílině v Důlní ulici co ošetřuje šachtu je skvělá úplné zlatíčko, vzala mne hned a s úsměvem, bez bolestně mě ošetřila a o sestřičce ani nemluvím velice přívětivá, milá a hlavně utěšující hned zapomenete na bolest. Kdybych věděla co mně dnes čeká šla bych k ní rovnou a ani bych ty dvě namyšlený nádhery neobtěžovala!!!

• H

K paní doktorce chodím spoustu let, čas od času mívám dost velké problémy , vždy jsem chodila se strachem, zde je to zbytečné, paní doktorka je velice milá, citlivá, cítí s pacientem, ráda bych ji doporučila všem, ale bohužel,není to možné pro nedostatek míst. Zaslouží si pochvalu, neboť takový zubař se v Bílině nenajde, díky paní doktorko Hýřová

• Musím moc pochválit paní doktorku opravdu ,vždy ochotná a milá . A hlavně její přístup k dětem je úžasný a také velice milá sestřička. chválím a doporučuji

• Nejsem u téhle paní doktorky ,ale jednou mě zachránila ,bo můj zubař je spíš srandista dvě noci jsem nespala bolest stoličky která už nešla léčit bylo to na vytržení a u mého zubaře kam jsem docházela 14 let mě nevzali a recepční i přez mů výraz bolesti mě s úsměvwem chtěla obědnat no myslela jsem že skolabuju a tak jsem odešla a šla žádat tuhle skvělou paní doktorku aby mi zub vytrhla byla velice milá ochotná a chápající jen je škoda že už nemá místo..:o(( No i tak zaslouží velkou pochvalu a mé díky ...Zenkerová

• Vaážně dobrá doktorka,vyslechne si váš problém,je citlibá při práci a vždy vá uklidní..

• Nejlepší zubařka v Bílině,milá a příjemná k dětem i k dospělým,poradí a i ke konci ordinační doby se stále na pacienty usmívá,což je asi jediná z bílinských lékařů.Sice k ní chodíme,až když už opravdu není zbytí a preventivky vůbec,ale nikdy jsme od ní neslyšeli nějaké nejapné připomínky,jako od ostatních doktorů,kteří si myslí,že nemáte nic jiného na práci,než vysedávat hodiny a hodiny v čekárnách....ale to už patří do jiných příspěvků....paní doktorku můžeme jen doporučit....

• H

Velmi milá paní doktorka, každého vyslechne, i bolest se snáší lépe :-). Prostě spokojenost. Sestřička je také moc hodná.

nikdy jsem nechodil rád k zubaři,ale teď když jdu,tak se nemusím předem stresovat "co zase bude".Pohodička.Už jen kafe z automatu :-)) Kdyby měla 10 volných míst,doporučil bych jí 10ti lidem-Samozřejmě (bohužel) místa nejsou.Paní doktorko Díky!!!S předchozími názory plně souhlasím.P.F

• Prostě Anička!!! Nejlepší zubní lékař jakého znám, chodím tam téměř 15 let. Jsem absolutně spokojena, obě moje holčičky tam také chodí a dokonce už bezemně. Moc děkuji