MUDr. Alice Gutwirthová

Praktický lékař Více

Teplice 1 adresa

Přiblížit mapu
Ord. praktického lékaře pro dospělé

Mlýnská 326, Teplice

Přiblížit mapu

Umístění: Ord. praktického lékaře pro dospělé Léčba

Za mě nejlepší doktorka vůbec. O své pacienty se upřímně zajímá a vyslechne je. Zodpovědná a starostlivá. Škoda, že takových není více.

Jsem už trošku staršího věku a v životě jsem se několikrát stěhovala v rámci republiky a tudíž střídala i obvodní lékaře. Tak skvělého, empatického a ochotného lékaře jsem do chvíle, než jsem se usadila v Teplicích, předtím nepotkala. Jsem ráda, že mám to štěstí být pacientkou paní doktorky a doufám, že už mě žádné stěhování nepotká - a kdyby, myslím, pokud by to nebylo příliš daleko, budu raději dojíždět, než bych vyměnila. Velký dík patří i ochotné sestřičce Janě Štychové. Nemohu jinak, než doporučit!

Paní doktorka mi včas zjistila spatnou funkci stitne žlázy. Vždy poradi a vyslechne. Nebojím se přijít kdykoliv a s čímkoliv. Velice mila a ochotna. Stále dobra nálada. Nic nepodceňuje!!!! Vřele paní doktorku doporučuji

Užasná lékařka. Děkuji

K paní MuDr Alici sice nechodím, ale je lékařkou mého přítele, vždy mu vyhověla, a s léčbou vždy výborně pomohla. Je ochotná, vždy přítele v klidu vyslechne a hlavně vždy pomůže. Myslím, že paní doktorka si zaslouží výborné hodnocení. Že funguje v několika ordinacích najednou (shora uvedený komentář)- vždy se dá s paní doktorkou na termínech domluvit. Miluše Vágnerová

ochotná ,milá ,

jsem s ní spokojen;)

S paní doktorkou mám jen dobré zkušenosti. Je moc sympatická a přátelská. Vždy mě vyslechne a snaží se pomoci. Nikdy nezlehčuje nebo nezesměšňuje můj problém. I když jsem se přestěhovala, nebudu měnit. A sestřička je taky moc fajn.

Velmi doporučuji tuto doktorku, je to osoba na pravém místě, milá, přátelská, snaží se pomoci. Snaží se najít příčinu, dokáže povzbudit. Jsem s ní i se setřičkou moc spokojená.

Milá vstřícná ochota sama