U Nemocnice 3064, Teplice 41501
Arogantní, neprofesionální přístup. Nezná nic jiného než solokartáček a mezizubní kartáčky. Jakmile si dovolíte námitku, je zle zřejmě již napořád.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka, je zkušená odbornice. Velmi rychle mi vyléčila náhlý otok dásně. Rovněž její sestra pí A. Červenková vytváří s pí doktorkou sehraný team. Jen je škoda, že je už velmi obtížné se registrovat do této ordinace.
Paní zubařka je vynikající odborník. Její přístup k pacientům je profesionální. Jsem s ní velmi spokojena a doporučuji.
stanastehynko
Doporučuji
lucka
moje čtyřletá neteř má od penicilinu zkažené zuby.paní doktorka jí neléčila,jen jí ukazovala jak je má čistit.bolestí nemohla jíst ani spát.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
E
Erbenová
Pani doktorka mi zachránila spoustu zubů a je vždy příjemná.Nepříjemná je jen na ty co nedodržují ústní hygienu a má pravdu.P.s.a 100pro nekouří!!!
pacient
paní doktorka je opravdový odborník na slovo vzatý. Velice dbá na zubní hygienu, ale proč ne? chceme přece mít krásné a zdravé zuby! Nebo Vy chcete být ve 30ti bezzubí? Já tedy ne! To si raději nechám poradit, jak o chrub pečovat. nechci vyhazovat peníze za plomby, korunky, či můstky! Koupím si pár kartáčků a radši si budu čistit zuby vlastní!!!
Vlasatý jan
Skvělí stomatolog, který si poradí s jakým koliv problémem.
Ljuba
Dlouho jsem hledala i se svou rodinou zubaře, známý mi doporučil paní doktorku Hájkovou, chodím k ní už několik let. Klobouk dolů - přístup, prostředí, péče - prostě za jedna.
jirka
umí