Husova 73, Liberec 46001
Z
Zuzana
Byla jsem poprvé na vyšetření u pana doktora na klinice v Mladé Boleslavi a vše bylo na nejvyšší úrovni. Jeho novou adresu jsem se dozvěděla od kamarádky a rozhodla jsem se k němu znovu přijít na prohlídku. Bohužel má očekávání tentokrát nebyla naplněna.
V ordinaci, kde nyní pan doktor přijímá pacienty, chybí zdravotní sestra, takže vyšetření trvalo velmi dlouho a musela jsem přijít znovu. Byla jsem požádána, abych si zouvala boty, i když v ordinaci byl nepořádek – špinavá podlaha a na zubařském křesle jsem si všimla stop krve. Zubní nástroje měly nepříjemný zápach.
Další velké mínus bylo přítomnost cizí osoby v ordinaci. Není jasné, jakou funkci starší pán v místnosti plní – možná je to majitel, ale během vyšetření by tam neměl být. Působí to rušivě a zneklidňujícím dojmem.
S ohledem na zkušenosti pana doktora bych doporučila změnu ordinace.• Alexander Pimakhin • Jiný •
Dana Truhlářová
Dobrý den,chci se pouze zeptat zda pan Pimakhin stále přijímá nové pacienty.Děkuji za odpověd.
V. Skopcová
Vynikající lékař, profesionál. Chodím do jeho ordinace řadu let a musím říci, že to je nejlepší zubař, jakého jsem kdy měla. Poděkování též skvělé práci pana asistenta!
KH
Jako skoro každý jsem se vždy návštěv zubaře obávala, ale od doby, co chodím k panu Dr. Pimakhinovi a jeho zdravotní "sestřičce", tak to pro mě není vůbec stresující záležitost.
Ošetření je bezbolestné a velmi šetrné. Cekově jsem spokojená.• Alexander Pimakhin • Jiný •
V.V.
Pan doktor a pan asistent jsou velmi ochotný, chodím k nim už 4. rokem a jsem velmi spokojená. Ceny odpovídají kvalitě. :)
M.Šitinová
Ošetření u pana doktora je absolutně bezbolestné a perfektní.V celé ordinaci panuje i díky panu asistentovi pohoda a super nálada.Jsme moc rádi,že tam můžeme chodit.
Zhanna
U pana doktora bylo vždy bezbolestné ošetření, má lidský a profesionální přístup k pacientovi, má příjemnou sestřičku. Děkuji a doporučuji!
Katka
S panem doktorem jsem velice spokojená. Je příjemný, hodný a ochotný. Vše vysvětluje. Vyléčil mi zánět, opravil všechny nedostatky po předchozí lékařce. Je opravdu skvělý.
Tento lékař je opravdový profesionál, vše co se mnou bude dělat vysvětlil, řekl i ceny a že si můžu vybrat co chci. Přišla jsem k němu na doporučení od kolegyně se zánětem a neprůchodnýma kanálkama, vše vyčistil a zánět je pryč. Mohu jen doporučit.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
prosím o adresu nového působení pana doktora Pimakhina a popř. telefoní kontakt, z důvodu navštěvy případného objednání
děkuji
Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Pan doktor Pimakhiin nyni poskytuje své služby na adrese: Liberec, Husova 73, v budově F-1 Technické univerzity.