Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíZkušenosti
Jiří Jaroš
Paní doktorku vřele doporučuji, je skvělou odbornicí s úžasným přístupem k pacientovi.
A.H.
Byla to moje první návštěva u paní doktorky. Byla konkrétní, věcná, vstřícná a podrobně mi vysvětlila můj problém. Poslala mě na další vyšetření, aby co nejpodrobněji zjistila můj zdravotní stav. Za mě skvělý a velmi vstřícný přístup.
Sedlakova Hana
Pani doktorka byla skvela, vse vysvetlila, snazila se me podporit a jeste se mnou ze sve pauzy na obed diskutovala o stavu zdravotnictvi. Venovala mi hodne casu, zaroven me do ordinace volala v cas objednani. Medikace mi skutecne pomohla a ulevila od bolesti. Navic me vzala hned druhy den, co jsem zavolala! U ostatnich neurologi bych cekala dele. Dekuji za takovy pristup.
Martin Č.
Paní doktorka je zlatá! Termín objednání byl velice dobrý a rychlý. Paní doktorka je empatická a ráda vysvětlí problém. Já jsem spokojen a určitě se těším na další návštěvu! Děkuji paní doktorko!
Pedros
Vyšetření zrychlené ,takové to honem honem,nejlíp se neptat na nic protože čeká venku další pacient a nedej bože když chcete něco vysvětlit po telefonu.Asi by to chtělo méně pacientů a nebýt ve stresu.Ale jinak své práci rozumí.
MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová
Dobrý den, mrzí mě, pokud nejste spokojen či spokojena,málokdy se to stává. Nevím ,jak Vás oslovit, neb nevidím Vaše jméno. Pokud se chcete na cokoli zeptat v rámci svého neurologického problému, nemohu řešit po telefonu, neb GDPR mi to zakazuje, objednejte se na kontrolní vyšetření a připravte si dotazy. Ráda se Vám budu věnovat. Kontrolní vyšetření zavedeného pacienta je v čase 15min, tak je to nastavené od pojišťovny. Věřím, že to bude dostačující.S přáním hezkého dne A.Čumpelíková Fejfarová
Zbyněk Češka
Paní doktorka je velmi svědomitá, pečlivá a důkladná. Jsem po neurologické operaci a v její péči se cítím bezpečně. Velmi pečlivě hlídá můj stav.
Zbyněk Zavadil
Skvělá komunikace a srozumitelné objasnění, vstřícný osobní přístup. Děkuji.
Lenka Vlachová
Paní doktorka má lidský přístup,vysoká odbornost a rychlost objednání a pomocí . Chodím k ní už léta a jsem velice spokojená,mohu jen doporučit
T.Z.
Paní doktorka má super přístup, snaží se maximálně vše prověřit a udělat co je v jejích silách. Za mě naprosto v pořádku.
Blanka Zemanová
Vynikající paní doktorka. Je to odborník na svém místě. K pacientovi přistupuje individuálně a jeho problémy řeší komplexně v rámci svých možností . Takto kdyby fungovalo naše zdravotnictví všude.Děkuji.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Neurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně