MUDr. Adolf Křemen

Jílové 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa

Teplická 270, Jílové 40701

• H

MUDr.Křemen je zubař, který mi vždy pomůže, poradí, vysvětlí. Jezdím za ním z Jablonce n.Nisou už desátým rokem. Do ordinace se těším, protože se setkám s lékařem vždy usměvavým, smyslem pro humor a perfektním ošetřením, prostě za mě maximum hvězdiček.

• Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný  •

Pan doktor je prostě lékař, kterému jako jednomu z mála záleží na kvalitě života pacinta. Mojí mamince "vyčaroval" krásné zuby a to jiná mladá lékařka chtěla jen trhat. Myslí na pohodlí života člověka jako takového. I sestřička je moc milá a pečlivá. Děkujeme, pane doktore!!!!

• Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný  •

• V

Pan doktor je opravdu perfektní je milí má dobrý přístup k pacientům sestřička také vysvětlí co bude dělat nebolelo to byla jsem nadmíru spokojená kdyby bylo víc takových zubařů bylo by to super dávám proto 5 hvězdiček

• Ord. praktického lékaře stomatologa Bolest zubů  •

• T

Tento zubař se podepsal na mém chrupu díky jeho nedbalosti. Zuby pouze přelétne, ani je pořádně nezrengenuje a pošle Vás domů. Jeho ordinace postrádá základní vybavení, takže ani nezjistí závažné problémy, jako je zánět kořenových kanálků. KATASTROFA!!!

• Ord. praktického lékaře stomatologa bolest zubu  •

• Dnes pan doktor ošetřil akutní bolest zubů mého syna ,leč u něj nemá registraci ,jsem mu vděčna. Byl velice vstřícný a lidský i na protest sestricky syna ošetřil.

• D

Chodím k doktoru Křemenovi pravidelně dvakrát ročně. Jsem velice spokojený s jeho prací i trpělivostí, kterou má se mnou jako pacientem s velmi nízkým prahem citlivosti na bolest. Za toto, ale i ostatní činnost mu z mojí strany patří vedle díků a obdiv nad jeho profesionalitou.

• D

S panem doktorem a i s jeho zdravotní sestřičkou má celá moje rodina jenom ty nejlepší zkušenosti. Já za ním dojíždím již spoustu let z Děčína a moje dcera ho nevyměnila ani když se odstěhovala před lety do Prahy a stále za ním dojíždí. Vždy nám vyšli vstříc, ošetření bylo v rámci možností co nejšetrnější. Myslím, že tuto stomatologickou ordinaci mohu vřele doporučit.

• Pan Dr.Křemen je zatím ten nejlepší stomatolog s jakým jsem se kdy setkal.A to již jsem jich vyzkoušel.Nechápu některé lidi co tu píší za bludy.Bud museli pana Dr.hodně naštvat,nebo si ho snad spletli s jiným doktorem???Jinak ta negat.hodnocení vůbec nechápu.Pan Dr.je citliví milí a neskazí žádnou legraci.Je to prostě naše jednička.

• K panu doktorovi chodím přes 20 let. Je to nejlepší stomatolog, kterého jsem kdy měla. Je vždy v dobré náladě, ochotný, citlivý a vše řekne předem, zda to píchne nebo zabolí atd. U něho se není čeho bát, je to prostě skvělý pan doktor Křemen, který má svoji práci rád. Jen tak dál pane doktore, nevyměnila bych Vás!!!

• K p. MUDr Křemenovi jezdí celá naše rodina již několik let. Stojí nám za to dojíždět k němu na ošetření 35 km a nelitujeme toho. Je vždy ochotný, citlivý a vždy pomůže. Nikdy se nám nestalo, že bychom byli nespokojeni.