MUDr. Zdeňka Tylečková

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Vratimovská, Ostrava 70702

• I

Velmi příjemná,svědomitá,profesionální ,vynikajicí jednání s pacienty i se svou ošetřujicí sestrou.Jsem maximálně spokojená ,děkují za všechny pacienty.

• Odborný i mimořádně vstřícný přístup k pacientům...

• k mudr.Tylečkové docházím snad 30 let.Jsem již v důchodu a přestože je docházení dosti od ruky,neměnil bych registraci i když mám praktického lékaře téměř "za rohem".Je to velmi chytrá,klidná, příjemná lékařka.Velmi pozorně pacienta vyslechne,prohlédne důkladně dokumentaci,navrhne,doporučí,nebo poradí.Je také přívětivá,lidská.Po odchodu z ordinace mám příjemný pocit z jejího zodpovědného přístupu k pacientovi což už se v této uspěchané době jen tak nevidí... Za všechny "marody" : DĚKUJEME.

• Citlivý přístup,profesionalita,doporučuji.

• Maximální spokojenost a velký dík za můj součastný zdravotní stav

naprosto spokojen !!!!!!!!!!!!!!

Naprostá spokojenost.Profesionál,milá a důsledná.

Maximální spokojenost s přístupem k problémům pacienta.

Svědomitá, opatrná, nic neopomíjí, když je třeba pošle i na speciální vyšetření. Trpělivá, dokáže vyslechnout.

• I

Velmi příjemná lékařka v osobním projevu k pacientům, odborně erudovaná, důsledná v diagnostice,velmi pozitivní vztah k pacientům a vynikající jednání se svojí ošetřující sestrou.