MUDr. Zdeňka Šafářová

Praktický lékař Více

Děčín 1 adresa

Ord. praktického lékaře pro dospělé

U Plovárny 1190/14, Děčín 40501

• Paní doktorka není mou obvodní lékařkou, ale docházím k ní se svým starým otcem. Z našich tří návštěv byly dvě katastrofální a jednu bych hodnotila neutrálně, přestože ani při ní nám nikterak nepomohla, ale alespoň byla vidět jistá snaha nebo méně nezájmu o pacienta. Porovnám-li paní doktorku se svým obvodním lékařem a jinými, které jsem měla příležitost poznat, dala bych jí známku 4 minus. Sestřička nikterak nevytváří dobrou náladu v ordinaci.

Přístup paní doktorky je velice profesionální na velmi dobé úrovni. Přestoupila jsem od svého původního lékaře už je to 3. roky a nemám na paní doktorku vůbec nic. Sestřička je velmi milá, vstřícná a ochotná. Děkuji, že o mne s takovou péčí pečujete.

Ukázka toho, jaký by lékař neměl mít ke svým pacientům přístup. To je moje dlouhodobá zkušenost s touto paní doktorkou.

• doktorka vstřícná ochotná, ale její práci kazí sestřička, kterou pacienti evidentně obtěžují. Např. jsem volala sestře pro výsledky laboratoře a velmi rychle jsem se dozvěděla, že je vše v pořádku. Asi po dvou měsících jsem se u jiné doktorky dozvěděla, že podle náhledu na tyto výsledky, nebyly rozhodně vpořádku, že tam byl nález - zánět. Také paní doktorka by mohla aspoň ze slušnosti chodit a začít ordinovat podle slíbeného začátku ordinační doby.
    Sestřička dělá zbytečné drahoty s předepisováním dlouhodobě užívaných léků.
    Pomohlo by, kdyby ochotněji připravila aspoň ty recepty,rychleji vyhledala zdr.dokumentaci, nekomentovala rozhovor lékařky s pacientem...

• super

• O

s touto lékařkou jsme spokojeni,je vstřícná i po lidské stránce.. olga černá a františek basl,děčín