28. října 35, Ostrava 70200
krakatice19
Kdo,opravdu chce přijemnou péči a profesionálního lékaře ,ve svém oboru.Musím jen doporučit. K panu.doktorovi docházím nĕkolik let a jak sestřička,tak i pan doktor jsou příjemní.Ráda tam chodím?
Josef121202
K Panu Doktorovy chodím 28 let a jsem nad míru spokojen. Nikdy jsem neměl problém. Vřele doporučuji.
Daniel Marek
Pana doktora navštěvuji 30 let a mohu ho jenom doporučit.Sestřička je také v pohodě.Občas všichni máte špatný den.
Lékaře doporučuji. Navštívil jsem jej již dvakrát s lehčími obtižemi. Z mého pohledu odbornost na vysoké úrovni. Vybavení ordinace strohé (zastaralé), sestra bez PC. Přístup sestry opravdu "laxní", viz. ostatní komentáře. Výborná dostupnost v centru Ostravy.
Velmi doporučují je přijemný a dobrý odborník
marcela
Pokud nemáte složitější vadu, či závažný problém, klidně se na pana doktora obraťte, pokud Vám na Vašem zraku záleží, jděte jinam. Poté co mi pan doktor předepsal špatné brýle a tudíž promrhal spoustu mých peněz, a mou vadu nebyl schopen ani změřit, chodím jinam.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Alena
Pan doktor je velmi milý, doporučuji všem.
B
Bardoň
Vřele doporučuji je OK.
Věra Drastichová
Milý, vstřícný, ochotný... Kéž by bylo více takových lékařů. Vřele doporučuji.
Marie
S panem doktorem jsem byla vždy spokojená.
Upravit nebo spravovat profil- Oční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Oční lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
- Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě