MUDr. Zdeněk Jodas

Zubař Více

Český Dub 1 adresa

Praktický zubní lékař

Komenského 45/1, Český Dub 46343

Naprostá spokojenost. Chodíme k němu celá rodina. Vnoučaty počínaje, prarodiči konče.Jsme moc rádi, že ho máme.

• Praktický zubní lékař Jiný  •

• B

Pravidelně mi krvácely dásně, měla jsem je nateklé a citlivé, zubař nedokázal poradit, na mezizubní kartáčky jsem musela přijít sama, od té doby mám klid. Vrcholem ale bylo, když jsem 3 roky odcházela s tím, že mám zuby v pořádku, že nemám jediný kaz. Šok přišel, když jsem začala chodit k jinému zubaři kvůli přestěhování - hned na první kontrole mi našel 8 kazů, obě plomby od Mudr. Jodase byly navíc velice mizerně provedené a i pod nimi jsem měla nové kazy. Co dodat...

• Ochotný, pečlivý, milý, trpělivý prostě nejlepší

• nevím jednou jsem od něho potřeboval pomoc,protože můj zubař byl nemocný a víc arogantního lékaře jsem nezažil,asi jsem nedal něco k tomu

peclivy lekar

• O

:-)

• Č

MUDr. Zdeněk Jodas je velmi pečlivý stomatolog a má dobrý vztah k pacientům. Každý zákrok dopodrobna vysvětlí a jeho práce je precizně provedena.

• R

je ochoný k pacientům