Hamplova 1498, Neratovice 277 11
3 názory
S panem dokrorem jsem velice spokojena, vsechno na jednicku, chovani, rychlost a jistota s jakou vsechno provadi je uklidnujici. Dochazim k nemu posledni mesice pravidelne, dava mi do kupy muj usmev na kterem se mi podepsala pani Bočková. Je milý a laskavý a nemohu mu vytknout absolutne nic. Sestricka tez moc mila. Martina Simáková
Lenka Ženatová
Mám s panem doktorem Brachtelem jen ty nejlepší zkušenosti, dokázal nenásilně překonat můj panický strach ze zubařů, vždy byl velmi příjemný, profesionální, empatický, péče bezbolestná, takže já mohu jen doporučit!
Karel Hájek
Dobrý den, po návštěvě zubní pohotovosti cca 21:00 s váčkem ve velikosti hrášku u kořene zubu č.6, jsem byl ponaučen o čištění mezizubních prostor. Byla mi aplikováná patrně desinfekční látka nastříkáním na zub. Ráno po probuzení jsem se nemohl poznat, oteklá tvář a velikost váčku typu vlašský ořech, dost silné pnutí ve zváři. Po letech navštěv stomatologa se klasifikuji jako laik v oboru stomatologie. Neboť váček je odpad z boje bakterií a ten musí vždy mimo tělo.
Chce to googlit, na internetu. :-) Teplotu dítěti nesrazíš pohlazením. Hezký den.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní