Poliklinika Karviná

Žižkova 2379/54a, Karviná 733 01

• A

Tento lékař a jeho zdravotní sestra se chovají k pacientům a jejich doprovodu arogantně, nemají pochopení pro staré lidí a nejsou schopní jakékoliv lítosti. Poslední zkušenost: Přestože byla maminka s duševním onemocněním propuštěná z léčebny a potřebovala předepsat své léky na cukrovku, tak zdravotní sestra se s ní odmítla bavit, že není objednaná a má si zajít ke svému praktickému lékaři. Podotýkám, že v čekárně v této ranní hodině nikdo nebyl.

• Poliklinika Karviná Jiný  •

• H

Dědovi napsal před operací 10x silnější léky na ředění krve. Musel být hospitalizován, hrozilo vykrvácení. Takže jo, naprosto úžasný doktor!!

Četl jsem si hodnocení jiných a nevěřil jsem svým očím, že by byl takový? Je fakt, že k němu chodím hodně dlouho a taky je pravda, že dříve si udělal na každého více času, nyní mám pocit, že bojuje s časem.

• Výborný, nicméně velmi přísný, z toho asi pramení některé negativní názory. Pan doktor vyžaduje pečlivé dodžování léčby, zdravého životního stylu i termínů kontrol.

• Jedná jako vietnamský obchodník. Po odběrech kontrola za 3 měsíce???!!! Bez výsledků!!! Hlavně, aby měl body. Do zprávy píše, lidově řečeno, prohmatání těla (dutina bříšní) a poslech fonendoskopem, přitom, to nedělá. Na problémy s tlakem zvyšuje dávky léků a nehledá příčinů. A z vlastní zkušenosti i z názorů mých známých vím, že než začne léčit, tak se podívá na rok narození!!!!!!!!!!!!!!!!

• není dúkladný

• Pan doktor je moc příjemný a milý,ale kvůli jeho sestře jsem odešla. Pokaždé se na mně dívala jako že obtěžuji.Měla jsem akutní problém a doporučení na EKG a ona mě tam nechala čekat 4 a půl hodiny,bylo mi špatně a jí to bylo jedno.

Pan doktor je velmi příjemný pán, taktéž sestřička. Léčím se zde už něco pře 15 let a myslím, že oba dva jsou odborníci na svém místě.

• N

dr.Ondruch je velice dobrý lékař a vážim si ho!

• vyborny, vyslechne poradi,naprosta spokojenost Vilém 70 let