Zubní lékařství

O nás

V nově vybudovaných ordinacích Vám nabízíme kvalitní specializovanou péči pro váš chrup, ke které neodmyslitelně patří vstřícnost našeho personálu.

Služby

Specialisté

Průběžná 633/89, Praha 100 00

Názory o lékařích (73)

Byl jsem drive na Skalce u pani doktorky Horackove, se kterou jsem byl zcela spokojeny. Kdyz jsem do centra volal, bylo mi oznameno, ze po ni pacienty prebirani pani K. Ohledne bolesti jsem byl objednan na 14 hodin. Jel jsem s manzelkou autem a kvuli spatne doprave castecne porusoval predpisy. Poprosil jsem manzelku, aby napsala do centra sms, ze dorazim ve 14 hodin a pet minut a poprosil o informaci, jestli je pani K. ve stejne ordinaci jako byla pani H. Bez odpovedi. Ve 14: 05 jsem vybehl schody a dobehl k ordinaci, na ktere byla velka cedulka 'pacienty po doktorce Horackove prebira pani Kovalchuk'. Zaklepal jsem a pet minut cekal, nez jsem se ujistil, ze za dvermi je ticho. Pak jsem vyrazil na pruzkum a ordinaci nasel vlevo hned za schody. Po zaklepani mi bylo otevreno a byl jsem jemne pokaran za pozdni prichod s tim, ze sms jim dorazila, ale co by na posledni chvili odpovidali..
    Posadil jsem se na kreslo a vysvetlil, ze jsem ve spechu skousl osmickou brok v kachne, a kousek zubu se mi odlomil. Pani doktorka rekla, ze poskozene osmicky, ktere uz mely vypln, neopravuje a ze tak jako tak na ten zub nekousu, protoze dole protismicka neni. Ma odpoved, ze na zub kousu vzhledem k nepravidelnemu skusu a ze jsem si ho prece poskodil skousnutim broku, ji neuspokojila.
    Oznamila mi, ze zub vytrhnem, k tomu mi OZNAMILA, ze predelame mustek vpravo dole, ze ktereho mam asi 10 let odpadlou keramickou cast korunky, dodam, ze problem je ciste kosmeticky, mustek mi 16 let bez problemu funguje a ani ja, ani zadny zubar nemel s jeho existenci problem. Kdyz jsem uslysel: "Stary mustek oddelame, z tech dvou zubu vytahneme nerv, protoze na zive zuby mustek nestavim", chtel jsem se z kresla zvednout a utect. Proste jsem rekl, ze mustek slouzi, nemam s nim nejmensi problem ani zadny duvod ho predelavat, dekuji, ne!
    V objednacim hovoru jsme zminili moznost preventivni kontroly, pokud cas dovoli. Zeptal jsem se tedy pani doktorky, jestli mi muze prohlidku provest. Rekla, ze to udela na zaklade snimku.
    Venku z ordinace pote, co jsem rekl, ze jeste zavolam, jestli potvrdim pondelni trhani osmicky nebo ne, jsem si uvedomil, ze v te smrsti v ordinaci jsem si nechal udelat preventivni prohlidku ze snimku, ktery je minimalne rok a pul stary.
    Pote, co jsem manzelce vylicil vsechno sve rozhorceni z toho, ze jsme se v ordinaci evidente 'nepotkali', jsem sebral odvahu a zavolal do ordinace a rekl sestricce, ze nechci, aby se do systemu zanesla preventivni prohlidka na zaklade rok a pul stareho snimku, s cimz sestricka nemela problem a naznacovala, ze si mozna data nevsimli (?) a ze mi pani doktorka muze udelat aktualni prohlidku.
    Dosel jsem k zaveru, ze pokud se rozhodnu pro vytrzeni osmicky, pak po konzultaci s jinym zubarem.
    Jsem proste pro zivot a ne pro smrt a proto bych mel radsi vsechny tri zuby, jejich popravu pani doktorka v minute navrhla, zive. Jsem uz proste takovy.
    Zavolal jsem na stredisko a oznamil, ze pondelni termin trhani rusim, poprosil znovu sestricku aby do systemu 'preventivni prohlidku' nezanasela a rekl, ze k pani doktorve chodit nebudu.
    Poslednich par desitek let sveho zivota se snazim nehodnotit, spise popsat, co jsem zazil. Tento zazitek jsem chtel predat jako prevenci pro vsechny, kteri podlehnou tomu, co je jim proste OZNAMENO. Pochopil jsem, ze nejakou tu hvezicku nahore odkliknout musim, tak jsem jednu odklikl..
    Howgh
    MgA. Pavel Rohlena

• lékař Maryana Kovalchuk Poskozeny zub  •

Paní doktorka sice přijímá nové pacienty, objedná Vás velmi brzo, ale před vstupem do ordinace dostanete seznam příplatků. Vstupní prohlídka, další poplatky za výkon... Pokud to nepodepíšete, neošetří Vás. Ačkoliv má podepsanou smlouvu s pojišťovnami. Z pohledu zdravotníka toto považuji za neprofesionální přístup.

lékař Maryana Kovalchuk

pravděpodobně zde došlo k nedorozumění. Každý pacient, který chce zaregistrovat, musí vypsat svou anamnézu s kontaktními údaji. Pokud pacient tento doument nepodepíše, nemásí být ošetřen. Jde o ochranu a zdraví pacienta a zároveň lékařky. Paní doktorka musí být seznámena se zdravotním stavem pacienta. Ceník výkonů nehrazených ze zdravotního pojištění s tímto podpisem nesouvisí. Každý pacient dostane ceník
    k nahlédnutí před ošetřením a je na každém, jak se rozhodne. Výkony, které jsou hrazené pojišťovnou pacient neplatí.

2 listopadu jsem byl u paní doktorky na vstupní prohlídce. Žádal jsem paní doktorku zda by mi udělala 5 korunek na pojišťovnu jelikož momentálně nemám finance na keramické korunky které bych v budoucnu chtěl. Odmítla mě s tím že ,,plastové'' korunky způsobují zánět. Jestli je to pravda pak je hrozné že pojišťovna proplácí něco co škodí. Možná se paní doktorka lekla mé ICHS a léků na ředění krve. Nechci paní doktorce tady kazit hodnocení byl jsem u ní v ordinaci jen jednou a třeba jsme si jen nerozuměli.

• lékař Maryana Kovalchuk vstupní prohlídka  •

Dnes jsem byla na prvním ošetření chrupu u paní doktorky MUDr. Maryany Kovalchuk. Paní doktorka je velmi příjemná, ohleduplná a jemná k pacientům, takže můj původní strach a obavy z bolesti byly zcela zbytečné. Proto paní doktorku doporučuji i ostatním pacientům.
    Veronika Pěkná,
    Praha 10.

• lékař Maryana Kovalchuk Prohlídka chrupu a plombování 3 zubů  •

Osetrila me setrne, vzala me do tydne, jen za bilou plombu na 5 zubu dole platit 1700kc se me zda velice drahe. Potvrzeni ci fakturu o poctu provedenych vyplni jsem neobdrzel - to by bylo adi priste lepsi.

• lékař Maryana Kovalchuk vypadnuti plomby amalganove.  •

K paní doktorce chodím již od března. Zuby jsem měla v mizernému stavu. Paní doktorka mi je spravila postupně, bez jakýchkoliv připomínek, že se třeba o zuby špatně starám. Do dotazníku, který jsem vyplnila při první návštěva jsem uvedla, že jsem poučena o zubní hygieně, co používám a nepoužívám a paní doktorka se v tom nerýpala, což jsem ocenila. Spravování zubů - vrtani- mě vyšlo draho, ale paní doktorka má super přístup, pracuje poměrně rychle, žádné zbytečně prodlevy. Jsem ráda, že jsem na ní narazila. Jo a sestřička je také noc fajn. Hodně oceňuji možnost objednání v systému i přes telefon.

• lékař Maryana Kovalchuk Zubní kaz  •

První návštěva , paní doktorka přesně popsala a navrhla řešení léčby. Příjemné prostředí. Určitě se budu rád vracet k ošetření.

• lékař Maryana Kovalchuk preventivní prohlídky  •

Naprosto skvělý přístup a ošetření, vše proběhlo v klidu, bez čekání a navíc dceři vytrhla oba zuby při jedné návštěvě.

• lékař Maryana Kovalchuk chirurgická extrakce zubu  •

Doktorka pečlivě a bezbolestně ošetřila můj první zubní kaz. Jsem ráda, že jsem konečně našla zubařku, která mi vyhovuje a je i velmi příjemná a sympatická.

• lékař Maryana Kovalchuk prevence zubního kazu  •

Zubare jsem mnoho let opomijel z duvodu strachu z výkonu. Musím souhlasit že paní doktorka dokáže pacienta uklidnit a má velkou trpělivost. Zákrok provedla bezbolestne.Vse co bude delat mi popsala. Nabizi i různé cenové varianty v zájmu pacienta.Kdybych věděl že ošetření je už na takove úrovni tak jdu k zubaři už dříve.

• lékař Maryana Kovalchuk Oprava zubů  •