Stomatologie Letna
O nás
Naše moderní zubní klinika splňuje nejvyšší hygienické standardy, ve které také najdete oddělenou sterilizační místnost. Našimi prioritami jsou maximální šetrnost, bezbolestnost a individuální přístup ke každému pacientovi. Samozřejmostí jsou krátké objednací lhůty a okamžitá domluva návštěvy. Vždy se vynasnažíme najít nejbližší termín. Garantujeme vysokou úroveň služeb za velmi příznivé ceny. Obavy nechte doma a přijďte nás navštívit. Kliniku zastřešuje paní doktorka Jekatěrina Vyskočilová, která získala titul MSc. (Master of Science) na prestižní anglické univerzitě Warwick splněním postgraduálního programu se zaměřením na protetiku. Na klinice provozujeme též dentální hygienu.
Služby
Specialisté
Stomatologie Letna
Ovenecká 78/33, Praha 170 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (60)
Veronika Eksteinova
Paní doktorka Maria je skvělá. Pomohla mi v nouzi a vzala mě během pár hodin. Nikdy jsem nepotkala milejší sestřičku a doktorku. :) Ví přesně co dělá a je pečlivá. Rozhodně už budu chodit jen k ní. Naprosto doporučuji. Děkuji. :)
Magdaléna
Paní doktorka je moc milá a šikovná. I když návštěvu zubaře nemám v oblibě, tady je vše bezbolestné a s největší profesionalitou. Nemám co vytknout :)
Tomáš
Paní doktorka je naprosto úžasná – milá, vstřícná a velmi pečlivá. Má opravdu citlivý přístup k pacientům, všechno vysvětlí, takže přesně vím, co se bude dít a proč. Ošetření je vždy bezbolestné a přitom precizní. Je vidět, že má oko pro detail a svou práci bere s maximální zodpovědností
Mám k ní naprostou důvěru a pokaždé odcházím spokojený.
Je vidět, že jsou se sestřičkou tým, je to úplná symfonie, jak si tam podávají věci a jde jim to od ruky
Marián
Precíznost, skvělá komunikace, co největší pohodlí pro klienta. Good job.
Štěpán D.
Příjemná a šetrná paní zubařka, přesto pečlivá. Velmi dbá na to, aby pacient při vrtání absolutně nic necítil, nová plomba nijak nepřekážela a obecně aby se při výkonu cítil dobře. Rentgen je samozřejmost, o zákrocích dobře komunikuje, vysvětlí i na fotce. Lepší zubařku jsem neměl a mohu jen a jen doporučit.
Jarmila D.
S doktorkou Štiller mám jen tu nejlepší zkušenost, protože mi dokázala spravit zuby tak úžasně, že mám po deseti letech opět hezký úsměv. Za to jsem jí obrovsky vděčná. Navíc se u ní cítím vždy pohodlně a příjemně, protože je nesmírně milá a vstřícná a vždycky všechno podrobně a trpělivě vysvětlí. Konečně jsem díky ní našla ordinaci, kam se nebojím chodit.
Matoušová Irena
Stomatologie na Letné pracuje v lékařsky dobře vybavených podmínkách
s dobrou organizací návštěv pacientů. Ti jsou vždy předem telefonicky nebo e-mailem upozorněni na objednaný termín.
Doktorka Maria M. Štiller, která mne ošetřuje, je mladá a velmi příjemná, především však šikovná a pečlivá lékařka. Spolu se sestrou jsou schopný a o pacienta se dobře starající tým.
Moc jim děkuji
Matoušová Irena
Danieka
trpělivá, vlídná paní doktorka i sestřička. Jsou používány dětské výplně, které nehradí pojišťovna, ale perfektně aplikované, ošetření bývá rychlé a výsledek skvělý i po dvou letech od ošetření
Petr
Paní doktorka je velmi milá, citlivá vůči pacientovi. Odvedla velmi dobrou práci, která byla důvodem toho, že po zákrocích a odeznění anestezie nepřišla "očekávaná" bolest.
Diana J.
S pani doktorkou Štiller sme všetci členovia mojej rodiny spokojní. Milá, láskavá, empatická, chápavá, musím napisať, že ešte s takymto 100% pozitivnym pristupom som sa u zubara nestretla. Ešte aj moja 11r dcéra mala strach zo zubárov, ale za pomoci novinky - rajskeho plynu - sa vobec neboji akeholkovek úkonu u pani doktorky. Pred 2 rokmi ani ústa nechcela otvoriť. Naozaj, chválim pristup a krásnu prácu, plomby sú farebne dokonalé a kvalitne spravené.
Diana & 3 deti