O nás
- Vysoké požadavky k profesionalitě, vzdělaní a k dodržování etických norem zaměstnanci kliniky.
- Požadavky našich klientů se plní celým týmem profesionální lékařů a pomocným personálem. Každý z nás přináší svůj vklad v řešení Vašich potřeb.
- Nespornou prioritou lékařů naši kliniky je zdraví a spokojenost našich klientů.
- Pozorný a vnímáný je náš příštup ke každému pacientovi - lékař provede všechna potřebná vyšetření a každému vybere léčeni individuálně přesně na míru.
Salius - úctyhodná volba!
Služby
Specialisté
Galerie

Názory o lékařích (17)
Petr E.
K pani doktorce chodim vice než rok. Našel jsem ji náhodou po potižích po covidu. Patřím bohužel mezi pár procent lidí, kterým obtížně zabírá anestezie, tak má se mnou občas veliké trápení. Paní doktorka je velice opatrná a šetrná. Udělala mi dvě korunky, opravila amalgamové plomby a nektere fotokompozitní. Po zkušenostech s jinými zubaři si ji nemohu vynachválit. Celkově musím dát palec nahoru!
M.
Pani doktorka je perfektná, má veľmi citlivý prístup, všetko mi vždy ochotne vysvetlí a ošetrenie u nej ma nikdy nebolelo. Lepšiu zubárku som nikdy nemala a vďaka nej z vyšetrenia nemám strach.
David
Naprosto famózní pan zubař! Vše vysvětlí, má zlaté ruce a je naprosto precizní! Jezdím za ním až z Olomouce, ale fakt to stojí za to! DP
M.K.
Objednal jsem se na preventivní prohlídku, chtěl jsem vyzkoušet nového zubaře a Kateryna mi našla skrytý kaz, který můj doktor předtím nevidě. To mě tak udivilo a tady jsem si uvědomil že lepší v Praze nenajdete
A.S.
Paní doktorka Kateryna Shevkunova velmi milá a pečlivá. Konečně mi někdo vysvětlil co je vlastně s mými zuby špatně. Doporučuji a objednávám se po každé návštěvě automaticky na preventivní ošetření
V. K.
Pan doktor Mykola Mavryščev a ten jeho mikroskop - sehraná dvojka. Jsem beze slov ale s krásnými zuby. Jedině tam!
A.S.
K paní doktorce Anastasii Drugové sem přišla celá nešŤastná s dírou v ústech. Uklidnila mě a za pár týdnu jsem byla jak z reklamy Colgate. No prostě nemám slov moc doporučuju.
K.Z.
Tak pokud se pořád rozmýšlýte kam se svým kazem tak v Praze jedině k panu doktorovi Mavryščovi! Pomohl mi uvolnit se a nebát se:))
Martina
Pan doktor Mykola Mavryščev naprostý profík. Prostě ví co dělá a je ochotný. Milé a přátelské jednání. Děkuji. Vracím se pravidelně.
A.V.
Velice milý a pozorný lékař. Vše před samotným úkonem vysvětlil, co bude dělat, zároveň upozornil, že kdyby to bolelo, ať dám vědět. Práce byla rychlá, přesná a především bezbolestná. Je radost chodit k zubaři, když víte, že jdete k takovéhlemu odboríkovi. :)
Kontakt
Kontaktní údaje