Poliklinika Spořilov s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Poliklinika Spořilov s.r.o.
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (91)
Vašek B.
Doporučuji všem, kteří váháte nebo se bojíte vyšetření kolonoskopie. Pan doktor a jeho tým je naprosto profesionální, velice všichni kolem kvalitně a potřebně komunikují, tak jak by měl fungovat každý tým a lékař v dnešní době, moc ještě jednou děkuji za tuto skvělou zkušenost. Vám ostatním neváhejte a udělejte si vyšetření preventivně (žádný strachy neničit ani bolestivé ani nějak zvlášť nepříjemné, když komunikujete při výkonu), navíc se dozvíte jak pečovat o svá střeva, čemu se vyhýbat a vždy individuálně dle potřeb poradí… máme zkušenost přímou ja i moje žena, doporučili nám jej známi a my zase doporučujeme dále! Ještě jednou moc děkujeme
Pavlína Bartošová
Tuto recenzi píšu především pro všechny, kteří kolonoskopii odkládají nebo z ní mají strach. Jsem velmi ráda, že jsem ji absolvovala. Od dětství mám výrazné zažívací obtíže, už jako měsíční kojenec jsem kvůli nim byla hospitalizovaná. Ve 38 letech mi byla diagnostikována intolerance lepku a nyní, téměř v 50 letech, jsem zvědavá, kam mě další hledání souvislostí dovede. Péče zde začíná už před výkonem, jasné písemné instrukce, možnost kdykoliv telefonicky konzultovat přípravu a před vyšetřením vše sestřička znovu vysvětlí. Samotná kolonoskopie pro mě byla nebolestivá. Když jsem cítila tlak, řekla jsem to a pan doktor hledal šetrnější cestu. Se sestřičkou působili velmi zkušeně, klidně a sehraně. Pan doktor se navíc opakovaně doptává, zajímá se o dlouhodobé obtíže a hledá souvislosti. Žádný spěch ani stres. Vyšetření doporučuji všem, kdo mají dlouhodobé potíže s trávením či vyprazdňováním, i jako prevenci v odpovídajícím věku. Panu doktorovi i oběma sestřičkám velmi děkuji.
Petr
Velice profesionální a zároveň lidský a milý přístup všech. Skvělá komunikace při objednání, domluvě termínu, ve fázi přípravy i při vlastním výkonu. Sestřičky i pan doktor vše vysvětlují, komunikuji, popisují, postup, stav a další kroky. Velice doporučuji se objednat právě sem.
Ondřej Janoušek
Naprosto pohodová zkušenost. Kolonoskopie proběhla bez bolesti a ve velmi příjemné atmosféře. Pan doktor i sestřičky byli milí, profesionální a vše mi před vyšetřením, během něj i po něm důkladně vysvětlili. Dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí a hlavně mám jistotu, že je vše v pořádku. Za mě jednoznačně doporučuji.
Lim
Ordinaci nedoporučuji. Do ordinace se nelze dovolat, na tom má podíl arogantní sestra, běžně je vyvěšeny telefon a nezvedá to. Doktorka od letoska nedává opakovací recepty, takže se pro recept nedovolate, a musíte tam do ordinace, kde se vám sestra směje do tváře, že jste si teda dojela. Žádanky na krev se také nevydavaji předem, ale týden před kontrolou zase do ordinace osobně. V dnešní době i žádanky lze zaslat elektronicky. A v neposlední řadě přístup k těhotné pacientce absolutně neprofesionální, který se nezakládá na žádných doporučeních pro co nejrychlejší řešení štítné žlázy v těhotenství, na zadanku se musí čekat dokud není potvrzení z gynekologie, což může být fatální.
Petr
Vedle lidského přístupu celého týmu si cením především snahy o celistvý pohled na diagnózu a důsledné pátrání po příčině problému, i když příčina není zjevná. Cítím se být v dobrých a zodpovědných "rukách".
Váš účet byl odstraněn
Dobrý den, moc děkuji paní doktorce a sestřičce za krásně opravený zub. Z dětství se bojím vrtání, ale paní doktorka a sestřička jsou moc šikovné a milé. Děkuji
Lucie Fenclová
Nejlepší lékař, pomáhá mi už přes 30 let. Bez něho bych už dávno nechodila. A úžasný člověk, kterému na pacientovi záleží. Děkuji
Pavla
Do ordinace se nikdy v životě nedovoláte. Sestra nezvedá telefon, když už ji telefon hodně obtěžuje, že zvoní, tak ho vyvěsí. E-mail neexistuje. Když potřebujete přeobjednat, jste nemocný nebo potřebujete zprávu pro jiného lékaře, máte prostě smůlu. Vůbec nerozumím tomuto chování. Snažím se tam dovolat kvůli lékařské zprávě již třetí týden, volám několikrát denně. Bezúspěšně.
Eva Králíková
Stručně - skvělý odborník i člověk! Velice děkuji za skvělou péči.