Perlan Dental Clinic, s.r.o.
Služby
Specialisté
Perlan Dental Clinic, s.r.o.
Těšnov 1163/5, Praha 11000Pojištění
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (178)
Oksana
Je to milé děvčata, práce super! Přijali mně akorát v moje objednanou hodinu, věnovalise mně fajn.Doporučuji všem.
Terka
Chodím k paní Zubařce už nějaký pátek, a nemůžu si ji vynachválit. Je skvělá, empatická, milá a hlavně hodná.
Šárka
Pouze konstatovani závad v čištění zubů, dentální hygiena, potom rentgen a trhání zubu, během 5 minut tolik negací.Jsem zákaznice 15 let a připadala jsem si dnes po návštěvě jak bezdomovec, co si neumí vyčistit zuby. Čekala jsem paní doktorku, kterou mám ráda a op
ět po roce pan doktor bez empatie .
Martina Pokorná
V pondělí jsem byla u paní doktorky, byl tam pan doktor. Velká spokojenost. Žádná bolest, příjemné prostředí a jednání. V úterý jdu opět
Vladimír
Ošetření bylo jako vždy perfektní, oceňuji možnost objednaní přes internet.
Lucie K.
Paní doktorka sice nebyla přítomna, ale i pan doktor byl velice milý se sestřičkou. Určitě doporučuji.
Anastasia
Jako vždycky profesionální přístup, pečlivost skvělá komunikace.
Marie
bylo to skvělé, milé a příjemné, jsem ráda, že jsem si našla tuto ordinaci, kde jsou vždycky všichni super ochotní
Klára
Moc děkuji za skvělý přístup ke mě a hlavně k dceři!!
David
Velmi příjemná návštěva, kdy došlo na vysvětlení a následně objednání na další vyšetření :) Paní G. Dymová nebyla přítomna, ale zastupující paní byla velmi milá:)