O nás

Prosím, pozor! Gynekologickou fyzioterapii poskytuje pouze Mgr. Eva Procházková.
Naším cílem je poskytnout klientům a pacientům co nejlepší péči. Vztah mezi fyzioterapeutem a jeho pacientem chápeme jako vztah partnerský, jako vztah mezi členy jednoho týmu. Týmu, který se sestavil na základě vzájemné důvěry za jediným účelem. Odstraněním nebo zmírněním potíží pacienta, za účelem vyřešení problémů klienta. Proč hovoříme o týmu a proč klademe důraz na spolupráci? Je to jednoduché. Fyzioterapeut bez aktivní spolupráce klienta zmůže jen velmi málo. Může ukázat cestu a kousek po ní pacienta doprovodit a pak na něj občas dohlédnout. Ale ujít ji musí pacient sám.
Přečtěte si více

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (23)

Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Profesionální přístup s velkou dávkou empatie. Přišla jsem na ošetření přesně, kdy jsem byla objednaná.

Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Zatím jen první návštěvě, ale vše super. Příjemné jednani, detailní vysvětlení. Doporučuji a těším se na další návštěvu

O
    Lékař: Romana Zamazalová, Bc. fyzioterapeutické konzultace

Pani fyzioterapeutka ma skvely pristup, vsetko vysvetli, zistuje suvislosti. Velmi mi pomohla od bolesti, odporucam.

Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) Jiný

K paní Procházkové docházím kvůli problémům v oblasti pánevního dna a mohu ji jen doporučit! Má velmi profesionální a empatický přístup a terapie mi pomohly od menstruačních bolestí.

I
    Lékař: Romana Zamazalová, Bc. fyzioterapeutické konzultace

První návštěva, byla jsem zvědavá jak proběhne. Jsem velmi spokojená s prací a chováním terapeutky!

E
    Lékař: Romana Zamazalová, Bc. fyzioterapeutické konzultace

Skvělý přístup a milé jednání paní fyzioterapeutky. Pohodová atmosféra a názorné předvedení cviků.
    Moc děkuji.

Lékař: Romana Zamazalová, Bc. fyzioterapeutické konzultace

Pani fyzioterapeutka má jediný cíl... Dostat vás do aktivního života. Ovšem pokud budete chtít i vy. Když budete na sobě pracovat, tak jak vám ukáže, tak... zlepšení na sebe nenchá dlouho čekat. Jsem ji vděčný :) .

B
    Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) fyzioterapie

Prohlídka v těhotenství pro mě byla velmi přínosná. Během hodiny jsem se dozvěděla na co se zaměřit.

Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) Běžný termín

Zatim jsem byla jen na prvni konzultaci, pani doktorka byla velmi mila a dukladna. Nazorne mi vysvetlila podstatu mych problemu a jak s tim budeme pracovat.

E
    Lékař: Mgr. Eva Procházková (Prokůpková) Běžný termín

Paní Evě musím moc poděkovat za skvělý přístup a pohodovou atmosféru a hlavně za pomoc od bolestí zad.

Kontakt

Související vyhledávání