CHYVEDENT  s.r.o.

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zobrazit více

Názory o lékařích (232)

Vše proběhlo v pořádku, vstřícný personál. Hodnotím 10/10.

• lékař Kateryna Piven prevence zubního kazu

Paní doktorka je moc milá a zdvořilá. Celý zákrok byl naprosto bezbolestný a cítila jsem se v dobrých rukou. Určitě doporučuji!

• lékař Kateryna Piven ošetření zubního kazu

F

Toto je opravdu vynikající Paní Doktorka, která má pacienta na prvním místě. Vše vysvětlí, nabídne možné varianty léčby a doporučí nejvhodnější postup, velmi pečlivě a dobře pracuje, stará se, aby nic nebolelo .. prostě není co vytknout. Málokdy se člověk těší k zubaři :D Sestřička taky výborná. Prostě jen spousta chvály a díků.

• lékař Kateryna Piven Jiný

Výborná paní doktorka, víc nemám co dodat.Všechno vysvětlí, je empatická a svojí práci odvádí na 1.

• lékař Kateryna Piven ošetření zubního kazu

I

Velmi profesionální paní doktorka – své zuby svěřím jen jí.

• lékař Kateryna Piven Jiný

Velmi dobra práce!!!
    Jsem spokojeny! Budu rad vrátit se.

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření

Jsem spokojena. Léčba ještě trvá, měla jsem důkladnou konzultace a naplánovanou příští návštěvu.

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření

Dnes jsem navštívila tuto ordinaci a byla jsem nadmíru spokojená. Paní doktorka byla velmi pečlivá a milá. Vše krásně vysvětlila a poradila. Moc doporučuji.

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření

Super přístup a velká profesionalita.Mohu jen doporučit.

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření

Moc milá paní doktorka, po vyšetření mi vše podrobně vysvětlila i postup následné léčby. Příjemná sestřička a hezké prostředí. Jsem moc spokojená.