Služby
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (232)
Daniel Štefl
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Vše proběhlo v pořádku, vstřícný personál. Hodnotím 10/10.
Hanna
Návštěva ověřená
Paní doktorka je moc milá a zdvořilá. Celý zákrok byl naprosto bezbolestný a cítila jsem se v dobrých rukou. Určitě doporučuji!
Filip R.
Návštěva ověřená
Toto je opravdu vynikající Paní Doktorka, která má pacienta na prvním místě. Vše vysvětlí, nabídne možné varianty léčby a doporučí nejvhodnější postup, velmi pečlivě a dobře pracuje, stará se, aby nic nebolelo .. prostě není co vytknout. Málokdy se člověk těší k zubaři :D Sestřička taky výborná. Prostě jen spousta chvály a díků.
Jana
Návštěva ověřená
Výborná paní doktorka, víc nemám co dodat.Všechno vysvětlí, je empatická a svojí práci odvádí na 1.
Ivan
Návštěva ověřená
Velmi profesionální paní doktorka – své zuby svěřím jen jí.
Jaroslav
Velmi dobra práce!!!
Jsem spokojeny! Budu rad vrátit se.
Liubov
Návštěva ověřená
Jsem spokojena. Léčba ještě trvá, měla jsem důkladnou konzultace a naplánovanou příští návštěvu.
Kristýna
Návštěva ověřená
Dnes jsem navštívila tuto ordinaci a byla jsem nadmíru spokojená. Paní doktorka byla velmi pečlivá a milá. Vše krásně vysvětlila a poradila. Moc doporučuji.
Pavel
Návštěva ověřená
Super přístup a velká profesionalita.Mohu jen doporučit.
Jaroslava
Návštěva ověřená
Moc milá paní doktorka, po vyšetření mi vše podrobně vysvětlila i postup následné léčby. Příjemná sestřička a hezké prostředí. Jsem moc spokojená.
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze