CHYVEDENT  s.r.o.

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zobrazit více

Názory o lékařích (258)

Výborná zkušenost, budu chodit i nadále. Vše mi bylo podrobně vysvětleno.

N

Velmi milá paní zubařka. Vše vysvětlí, řekne Vám co je potřeba udělat a kolik úkon bude stát. Při prohlídce zubů je jemná a opatrná. Celkově i ordinace včetně personálu je super..

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření  •

Paní doktorka je moc milá a empatická, jsem naprosto spokojená

• lékař Kateryna Piven prevence zubního kazu  •

Naprostá spokojenost s pani doktorkou, profesionální přístup a vystupování, každý postup podrobně vysvětlen, vyšetření a následné ošetření naprosto bezbolestné.

• lékař Kateryna Piven Jiný  •

Maximální spokojenost s paní doktorkou, jak tu popisují ostatní, trauma ze zubaře opadlo, každý zákrok pečlivě vysvětlí, jezdím k ní 120km a absolutní spokojenost..

• lékař Kateryna Piven ošetření zubního kazu  •

Paní doktorka je naprosto úžasná. Přišla jsem k ní s docela velkým traumatem ze zubařů, s ní ale vše odpadlo. Je moc milá, empatická a vždy se snaží pomoci. Doporučuji všema deseti!

• lékař Kateryna Piven vstupní vyšetření  •

Skvělý, jemný a rychlý výkon. Doporučuji paní doktorku! :)

• lékař Kateryna Piven ošetření zubního kazu  •

Velmi příjemná vstupní prohlídka. Vše mi bylo vysvětleno a mohl jsem si vybrat snadno termín další návštěvy. Paní doktorka je velmi milá.

I

Zuby si nechte ošetřit hned, jakmile zjistíte problém. S paní doktorkou mám své zuby pod kontrolou.

• lékař Kateryna Piven ošetření zubního kazu  •

Paní doktorka byla moc empatická, vysvětlila mi a doporučila další "léčbu".